Hur man ändrar Bromsbelägg bak på en 2007 V Star 1100

Regelbundna bromsbelägg ersättare är en del av att äga en motorcykel och är vanligtvis en ganska enkel uppgift. Men, är uppgiften lite mer komplicerat när man arbetar på en 2007 Yamaha V-Star 1100, tack främst till det faktum att de bakre bromsoken är dolda bakom halsdukar på höger sida av motorcykeln. Även om du behöver ta några extra steg för att ta bort ljuddämparen, bör de flesta V-Star ägare kunna åstadkomma detta projekt inom en timme. Saker du behöver
12 mm socket
Hylsnyckel
4 mm insexnyckel
Bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Lossa halsdukar "avgas klämmor, med hjälp av en 12 mm hylsa. Skruva av ekollon muttern från den övre ljuddämparens fäste och bulten från den nedre ljuddämparens fäste, med hjälp av en 12 mm hylsa. Dra halsdukar från avgasrören.
2

Skruva par bultar från baksidan av bakre bromsok, med hjälp av en 12 mm hylsa. Skjut bromsok från den bakre bromsskivan.
3

Lossa bromsbelägg stiften från bromsok, med hjälp av en 4 mm insexnyckel. Dra bromsbeläggen ur bromsoket.
4

Separera bromsbelägg från metallklämma. Kasta de gamla bromsbeläggen.
5

Placera en ny uppsättning bromsbelägg över metallklämma och infoga dem i det bakre bromsok. Skruva stiften bromsbelägg på plats, med hjälp av en 4 mm insexnyckel.
6

in en platt skruvmejsel i oket och trycka elektroderna tillbaka till komprimera bromsok s kolvar. Skjut bromsok över den bakre bromsskivan.
7

Skruva bromsoket s bultar på plats, med hjälp av en 12 mm hylsa.
8

Sätt tillbaka ljuddämparen på avgassystemet rör. Dra den övre ljuddämparens ekollon mutter, den nedre ljuddämparens montering bult och båda klämmorna avgaser, med en 12 mm hylsa.
9

Pump bakre bromspedalen upprepade gånger för att prime bromsoket, stänga sina kolvar och broms Pads mot den bakre bromsskivan. Stanna när pedalen känns fast när man trycker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108476.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.