Hur man gör Biker Patches

Plåster är kläder tillbehör som används för att uttrycka sig, liksom stöd och visa stolthet i en mängd olika organisationer och idéer. Bikers är inget undantag till idén om patchar och bära dem stolt som en uppvisning av vem de är och vem de umgås med. De flesta cyklister placera sina fläckar på sina västar eller jackor och bära dem varje gång de montera upp. Göra patchar är inte en svår process, så länge du har rätt utrustning. Saker du behöver
Symaskin med broderi Ställa
Computer
broderidesign Program
Tyg ritpapper
pennor
Sax
Needle
Thread

Visa fler instruktioner
Hur göra Biker Patches
1

Välj vilken typ av tyg du kommer att göra dina fläckar från. De flesta biker patchar är gjorda av ett tungt tyg som denim eller annan kraftig bomull, eftersom de är lång hållbarhet och håller sig väl till elementen.
2

Bestäm vilken typ av design du vill ha för din patchar. Du kan söka igenom bil eller motorcykel tidningar för inspiration, eller så kan du bara skissa bilden frihand.
3

Skissa din bild på kalkerpapper. Du kan lägga till lite färg för referens, men du kommer att slutföra din design på datorn.
4

Skanna din bild till broderier på datorn. Här kan du beskriva bilden, lägga till färg och justera storleken tills du skapa den perfekta bilden. Se till att spara din design efter varje ändring för att förhindra att förlora hela arbetet vid en dator problem eller strömavbrott.
5

Ladda upp din färdiga bild på din symaskin. Din bild bör vara i sin slutliga utformning innan den lastas på maskinen, eftersom du inte kan göra några justeringar när det är laddat.
6

Secure tyget i maskinens broderbågen och välj rätt inställning för din maskin. Center tyget och starta maskinen, se till att bo nära i fall problem uppstår när plåstret tas created.The broderi inställningen på maskinen syr hela plåstret automatiskt baserat på din design, så allt du behöver göra är att vända på maskinen och det willdesign mönstret för dig.
7

bort slingan när plåstret är komplett och skjut tyget gratis. Kontrollera den noga för eventuella fel och lösa trådar innan trimning av överflödigt tyg från plåstret.
8

Sy plåstret på ditt plagg. De flesta mc-lappar sys på stället strykas på, eftersom de ständigt utsätts för väder och vind och sy den på ditt plagg kommer att hindra dig från att förlora det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106257.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.