Specifikationerna för en 1974 Honda 750

Den 1974 Honda CB 750 F var en tung sport cykel med höga styret. Det hörde till CB 750 intervall som först kom in på marknaden redan 1969, överleva i 34 år innan så småningom upphörde 2003. Serien har dock en sista utflykt, under 2007 ett nytt CB 750 släpptes, men bara i Japan. Effekt

Med fem sekunder för att accelerera från 0 till 60 miles per timme, kan den Honda producera en topphastighet på 118,1 miles per timme. Detta beror på att en fyrtakts motor som genererar 67 hästkrafter med en hastighet av 8000 varv per minut. Förskjutningen är 44,9 cubic inches, vilket innebär att volymen sveps av kolvarna i en enda nedväxling. Alla fyra av motorns cylindrar har en borrning i 2,4 inches, och slaglängden är 2,5 inches. Detta är en borrning och slaglängd förhållandet 0.97:1. Motorn har ett 9,0:1 kompressionsförhållande, vilket är cylinderhuvudet volym i förhållande till kolven volym i början och slutet av ett slag. Den Honda sparkas i handling via en elektrisk kickstarten.
Bromsar och fjädring

En skivbroms på framsidan av motorcykeln är på plats för att föra Honda till stillastående. En expanderande trumbroms lägger till bromskraft från bakändan. Bakre svängarm suspension uppgift att absorbera vägens ojämnheter för en mjukare körning, tillsammans med teleskopisk fjädring fram. Har
Mått

Honda 750 en torrvikt - Vikt för cykeln exklusive alla dess vätskor, såsom olja och gas - av 518 pounds. Med vätskor ingår, kan den innehålla högst 4,8 liter bränsle i sin tank. Den främre hjul Honda mäter 19 inches i diameter, medan den bakre hjulet har en något mindre 18-tums diameter.
Övriga funktioner

En luft-kylsystem hjälpmedel motorns prestanda genom att bibehålla sin temperatur, inte se det inte överhettas. Kopplingen är nedsänkt i smörjmedlet, förbättra prestandan och förlänga dess livslängd. En fem-växlad växellåda tar motorns effekt och applicerar den på hjulen. Honda 750 använder ett stålrör, dubbel vagga ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109726.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.