Hur man ladda batteriet för en bikemaster Platinum

Prestanda motorcyklar tenderar att köra mycket varm och kräver speciell utrustning som tål höga temperaturer. Den bikemaster Platinum 12V batteri är ett slutet batteri, som använder en speciell gel istället för syra för att leda elektricitet. Denna gel står upp till de högre driftstemperaturer som prestanda motorcyklar kan producera samtidigt levererar den el som krävs för att hålla fordonet körs. Med rätt typ av batteriladdare, kan du ladda ett bikemaster Platinum batteri i några få steg. Saker du behöver
12V batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera polariteten av fordonets batteripolerna. Om den negativa terminalen är ansluten till chassit av fordonet, då är det en negativt jordningssystem. Om den positiva terminalen är ansluten till bilens chassi, då är det en positiv mark-system.
2

Anslut den positiva (röda) klipp av batteriladdaren till motsvarande uttag på fordonets batteri och anslut sedan den negativa (svarta) klipp av batteriladdaren till motsvarande uttag på fordonets batteri, om fordonet har ett negativt jordningssystem. Om fordonet har en positiv jord, anslut den negativa (svarta) klipp och sedan den positiva (röda) klipp till deras motsvarande terminaler på bilens batteri.
3

Ställ batteriladdaren så långt bort från batteriet så kablarna tillåter.
4

Anslut strömkabeln på batteriladdaren till ett eluttag. Låt batteriet laddas i cirka 16 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110250.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.