Hur man lär Motorcykel Mechanics

Beroende på hans nivå av erfarenhet, kommer en motorcykel mekaniker uppmanas att göra allt från städning motorcykel tändstift till renovering av motorer. För någon med en mekanisk böjd och en allmän kärlek till motorcyklar, bli en motorcykel mekaniker kan vara en tillfredsställande och givande karriär. Möjligheter finns inte enbart med tillverkare, men på tävlingsbanor liksom, mekanik rutinmässigt uppmanas att tjänsten cyklar under konkurrens. Instruktioner
1

Apprentice själv till en erfaren motorcykel mekaniker. Nästan varje stad har motorcykel butiker, och någon affär värd sitt salt kommer att ha minst en mekaniker på personal. Bekräfta att butiken erbjuder ett program handel certifiering. Certifieringen kommer att vara bevis på din erfarenhet och hjälper dig att få entrée till andra nivåer i verksamheten. Som lärling får du inte betalt inledningsvis, och arbetet kan verka oglamorösa. Efterhand som du förvärvar mer skicklighet, kommer denna förändring. Enligt schoolsintheusa.com är motorcykel lärlingsutbildning senaste i genomsnitt mellan fyra och fem år innan handeln certifiering erhålls.
2

Registrera dig för ett utbildningsprogram. Motorcykel Mechanics Institute of America, till exempel, erbjuder en 36-veckors core program som lär grundläggande motorcykel mekanik och primtal sina elever för nybörjar teknik jobb. Eleverna väljer vilket märke av motorcykel de vill studera. Under 2009, beroende på vald studieväg, körningar undervisning till MMIA mellan $ 25.000 och $ 35.000.
3

Studera hemma. Många böcker finns som innehåller instruktioner för motorcykel underhåll. "Motorcykel Basics Techbook" vid Chilton är endast ett sådant exempel. Om du inte har en motorcykel redan, köpa en. Billiga motorcyklar kan köpas på lokala polisen auktioner eller på ebay.com. Att ha en motorcykel närvarande gör att du kan sätta kunskap till praktik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106531.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.