Hur man installerar End Caps på handtagen på Harley-Davidson Motorcycles

Många Harley-Davidson åkare lägger läder sadelväskor, handgrepp täcker med gavlar och tofsar läder till sina cyklar. Handtag med gavlar lägga en tjockare volym till greppen för en säker grepp. Caps skyddar greppen från gnugga på metallen ändarna av styret, som så småningom bär igenom efter flera års användning. Saker du behöver
dubbelhäftande tejp
Sax
Visa fler instruktioner
1

Dra ut cirka 3 inches av dubbelhäftande tejp. Dra den nedre skyddspapperet från tejpen och låt den hänga ned. Tryck på kanten av tejpen nära den vänstra motorcykel grepp närmast mitten av styret. Dra ytterligare tejpen rullen samtidigt dra uppbackning av och linda den runt greppet i en lös ring till den yttre änden av handtaget. Gör 04:56 varv ner längden på greppet.
2

Placera en hand på vardera sidan av öppningen i greppkåpa. Det är ett rör med en slits ner längden. Dra isär de två halvorna och placera dem på vänster handtag över tanken med slitsen pekar nedåt och slutet lock på den yttersta delen av styret. Tryck luckan på plats över tejpen.
3

Skär spetsen på vardera änden av spets med en sax på en 45-graders vinkel för att skapa en spets. Dra spets genom varje hål på varje sida av greppkåpa närmast styret så att spets skjuter ut från varje sida i samma längd.
4

in den lösa änden av den högra spets genom den andra till vänster hål. Sätt den lösa änden av vänstra spets genom den andra högra hålet. Fortsätt tills hela greppet med gavlar är spetsad som en sko.
5

Knyt en dubbelknut i ändarna av spetsar. Låt överskottet läder snörning hänga ner, eller trimma den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107863.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.