Hur man målar din motorcykel Heads

En motorcykel topplocket är en synlig del av motorcykelns motor. Många människor väljer att måla denna del svart, krom, vit eller någon annan färg. Måla motorcykeln huvudet är en enkel process. Det svåraste är att få en kula sprängning maskin för att rengöra den del av färgrester och andra dammpartiklar. Målningen process bör ta ungefär en helg att prep, måla och installera tillbaka på din motorcykel. Saker du behöver
Tri-natriumfosfat (TSP) katalog Work trasor
Avfettning rengöringsmedel
Bead blästringsmaskin
Respirator
Skyddsglasögon
Gummihandskar
Hi- temperatur emalj motor måla
tidning eller plast
Maskeringstejp
Metall polish eller gnugga
förening
Visa fler instruktioner
1

Rengör motorcykeln huvudet med en avfettning rengöringsmedel och vatten för att avlägsna smuts, sot och fett från ytan. Om huvudet är gjord av aluminium eller rostfritt stål, dränk den i en avfettning rengöringsmedel över natten. Om huvudet är inte rostar, är det inte tillrådligt att dra det över en natt. Låt huvudet för att torka ordentligt.
2

Torka av huvudet ner med TSP att avlägsna rengöringsmedel eller fett rester från ytan av delen. Få in så många sprickor som möjligt att ta bort alla eventuella problem.
3

Placera huvudet inuti pärlan blästringsmaskin. Spräng den delen tills alla tidigare färgskikt avlägsnas. Om det inte fanns några tidigare färgskikt, spränga delen tillräckligt länge för att få en liten mängd glans tillbaka till huvudet. Den delen ska se nytt när du är klar. Avlägsna delen och damm med en arbete trasa för att ta bort alla glas rester.
4

Arbeta i ett väl ventilerat utrymme. Bär skyddsglasögon, gummihandskar och en respirator vid arbete med sprayfärg. Sprid tidningar eller plastfolie över golvet för att skydda andra ytor från färgen. Täck någon del av motorcykeln som du inte vill målad med plastfolie eller maskeringstejp.
5

Spray ytan av delen med lackfärg. Låt färgen torka under en timme mellan strykningarna. Applicera totalt tre tunna lager av färg. Låt del att torka över natten.
6

Placera lite metall polish eller gnugga förening på en mjuk trasa. Buff ytan av huvudet tills den börjar glimma och glans. Detta kan ta flera minuter av hård armbåge fett. Sätt tillbaka huvudet på motorcykeln och beundra ditt nymålade motorcykel huvud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107690.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.