Hur man byter en Suzuki Intruder Batteri

Tills nyligen fyllde Intruder serien rollen som Suzukis sortiment av cruiser motorcyklar. Med en blandning av modern design och klassiska linjer, ritade dessa stora deplacement V-twin motorcyklar en enorm följande av ryttare. Tyvärr var Suzuki kritiserats för att placera batteriet i botten av Intruder s ram, vilket gör elektriska modifikationer och rutinmässig batteribyte en komplicerad uppgift. Även om det fortfarande kommer att ta upp till en timme att slutföra uppgiften, kan ha en motorcykel stativ förenkla processen. Saker du behöver
Motorcykel stativ
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på en plan, slät yta och lyfter bakhjulet bort av marken med hjälp av en motorcykel stativ.
2

Öppna batterilådan, som är gömd på baksidan av motorcykelns ram. Nå under batteriet lådan med ena handen och lyft uppåt för att avlasta batteriet lådans bultar. Med hjälp av en skruvmejsel, lossa de nedre fästbultar och skruva loss övre fästskruvarna helt. Sänk batterilådan genom att vrida den mot de lossade nedre bultarna.
3

Skruva batteriterminalerna bultar med en Phillips skruvmejsel, koppla bort minuspolen först följt av den positiva polen. Ställ motorcykeln kopplingsplinten leder bort från ramen och batterilådan. Dra ut batteriet ur batterilådan.
4

Placera en fräsch, fulladdat batteri i batterilådan och anslut kablarna anslutningsledningen. Anslut den positiva terminalen först följt av den negativa polen. Dra åt terminala bultarna med en Phillips skruvmejsel.
5

Pivot batterilådan uppåt mot dess nedre fästbultar och håll den på plats med ena handen. Sätt i och dra åt de övre fästskruvarna med en hylsnyckel. Dra de nedre bultarna med en hylsnyckel.
6

Sänk motorcykelns bakhjul till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106900.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.