Hur man installerar ZX7R Speedo Drives

Kawasaki ZX7R Ninja sport cyklar är utformade med en speedo, eller hastighetsmätare, enhet som består av ett metallhölje församling som inrymmer en mätare växel. Frekvensomriktaren erbjuder hastighetsmätare avläsningar med hjälp av en kabel som ansluts mellan enheten och instrumentpanelen. Den speedo enheten är belägen vid den främre hjulaxel bostäder, nära basen av den vänstra gaffeln röret. Om hastighetsmätaren fungerar felaktigt eller inte alls, är det nödvändigt att byta ut enheten. Den genomsnittliga gör-det-själv-entusiast med grundläggande mekaniska kunskaper kan installera en ny enhet i en relativt kort tid. Saker du behöver
träklossar
Metric skruvnyckel
Metric insexnyckel
tunn olja
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på centralstödet. Chock framdäcket med trä block att stabilisera framhjulet under bytet.
2

Lossa kopplingen hastighetsmätaren kabeln på speedo drivenheten med en metrisk U-nyckel. Dra i änden av kabeln ut ur kabeln porten på enheten. Låt vajern hänga upphängd bakom framdäcket.
3

Lossa kragen bulten som håller fast den inre änden av drivenheten till gaffel röret med en metrisk insexnyckel. Dra bulten för hand och ställ den åt sidan.
4

Twist drivenheten till höger och vänster hand för att frigöra den inre metriska redskap du dra enheten ut ur porten på gaffeln röret. Kassera enheten.
5

Applicera lätt olja på de metriska redskap vid den inre änden av den nya speedo enheten. Håll kroppen av aggregatet med ena handen så slutet av växeln är i linje med porten på gaffel röret.
6

Vrid enheten åt höger och vänster när du sätter växeln i porten på gaffeln röret. Om enheten inte in helt, dra ut den och vrid den metriska kugghjulet en kvarts varv åt båda hållen för att justera växeln. Sätt i kugghjulet i porten och skjut enheten mot ansiktet på gaffel röret.
7

Installera sparade kragen bulten i botten av den nya enheten. Dra åt skruven med insexnyckel.
8

Applicera tunn olja på slutet av hastighetsmätaren kabeln. Sätt i ena änden av kabeln till kabel-porten på nya speedo drive. Dra åt kopplingen med fast nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111518.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.