Hur man flyttar de bakre blinkers till registreringsskylten på en Harley Davidson Softail

Harley-Davidson Softail ägare försöker alltid att hitta sätt att rensa upp utseendet på sina motorcyklar. En layback stil registreringsskylt hållare, vilket placerar registreringsskylten i en vinkel direkt ovanför bakskärmen, kan låna ut det lite extra wow faktor till någon Softail modell. För att slutföra utseende, många av de platta fästen som finns på marknaden ger fästpunkter för de bakre blinkers. Flytta signaler från sidorna av bakskärmen till registreringsskylten fästet är ett enkelt projekt som du kan göra på mindre än en timme. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Paper clip
Hylsnyckel och uttag
Layback registreringsskylt hållare
Visa fler instruktioner
1

Skruva av baklykta lins från bakskärmen med en stjärnskruvmejsel. Ta bort objektivet och dra ur kontakten bakljuset från baksidan av bakljuset bostäder.
2

Dra de bakre blinkers "kontakter från flatstift på toppen av svansen ljus bostäder. Det finns två platser på slutet av blinkers 'kontakter. Sätt i ena änden av ett böjt gem i öppningen för att släppa blinkers för ledningsdragning. Dra ut kablarna i kontakterna. Addera 3

Lossa de bakre blinkers "nötter från undersidan av bakskärmen, med hjälp av en hylsnyckel. Dra signalerna och deras ledningar ur bakskärmen.
4

Ta beståndet fästet registreringsskylten från bakskärmen med en hylsnyckel.
5

in turn signaler och deras ledningar i den nya registreringsskylten konsolens monteringsöron. Dra åt muttrarna blinkers med en hylsnyckel. Skjut blinkers 'ledningarna genom hålet i mitten i slutet av bakskärmen. Montera det nya fästet registreringsskylt på bakskärmen. Dra åt konsolens bultarna med en hylsnyckel.
6

Tryck blinkers s ledningar genom bakskärmen och in i bakljuset bostäder. Skjut ändarna på båda ledarna från varje blinkers i sina kontakter. Tryck kontakter på flatstift på toppen av svansen ljus bostäder. Anslut baklykta uttaget i bakljus bostäder, sedan ominstallera objektivet bakljus med en stjärnskruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110614.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.