Hur sänka ett KX250F

I lager ride höjd Kawasaki KX250F dirt bike är ca 35 inches från toppen av sätet till marken. Detta är bra för vissa, men ryttare med kortare ben kan hitta höjden pinsamt när man försöker sätta en fot ner i hörnen. Motorcykeln är konstruerad med fjädring justeringar som gör att du kan ställa in markfrigången. I de flesta fall gör en assistent jobbet lättare. Saker du behöver
Mono-shock käppar
Skruvmejsel
Måttband
Visa fler instruktioner
Rear Suspension
1

Sitt på stolen, och ta din normala körställning.
2

Balance cykeln upprätt med tårna i stövlarna eller bollar av dina fötter i stället för att luta cykeln åt sidan, vilket minskar kompressionen (SAG) i fjädring bak.
3

Be en assistent för att lossa den övre kragen på mono-chock genom att vrida den moturs med en mono-shock nyckel.
4

Vrid justeringen bröstvårtan ovanför kragen motsols två varv med en skruvmejsel för att minska chocken förspänning och sänk den bakre änden av cykeln.
5

grenslar cykeln med båda fötterna på marken.

6

Lyft bakkanten av sätet för att möjliggöra att bakfjädringen helt sträcka.
7

Sitt på stolen igen, och låta din kroppsvikt för att reglera suspension . Om det behövs, vrid justerskruven igen med skruvmejseln tills fötterna känns stabilt på marken när man sitter på sätet.
8

Dra upp kragen på mono-shock medurs med skruvnyckel.

Framfjädring
9

Sitt på sätet, och ta din normala körställning.
10

Balance cykeln upprätt med fötterna. Även om markfrigången är nu lägre, kanske du vill ha den främre änden av cykeln lägre för en nivå åktur. Om så är fallet, gå vidare till följande steg.
11

Mät det vertikala avståndet från undersidan av motorcykelns ram under den bakre mono-shock till marken. Notera denna mätning.
12

Mät det vertikala avståndet från undersidan av motorcykelns ram under framsidan av motorn till marken, och notera denna mätning.
13

dra den första mätningen från den andra för att fastställa det belopp för att sänka den främre änden.
14

Lossa justerskruvarna på kragarna på de övre ändarna av gaffelbenen på varje gaffel med en skruvmejsel för att lossa förspänningen.
15

grenslar stolen, hålla styret och lutar framåt, med hjälp av din kroppsvikt för att komprimera främre hjulupphängningen.
16

Luta dig tillbaka, så behövs , så att gafflarna för att förlänga mätningen på framsidan av ramen är lika med måttet på baksidan av ramen.
17

Dra åt justerskruvarna på varje krage.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111517.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.