Hur man målar en Fairing

Motorcykel kåpor kan skadas under tiden som stenar och andra väg skräp nick och repa lacken. Ommålning dessa kåpor kan bli dyrt om du hyr en kropp skott för att göra jobbet. Om du gör jobbet själv, men du kan minska kostnaderna avsevärt. Med spackling bort från motorcykeln, tar processen lite mer än en dag eller två. Saker du behöver
Vax och fett remover
Rena trasor
Gray fordonsindustrin instegsskydd pad
Färgsprutpistol
Clear täckfärg
1500-grit vått /torrt sandpapper
Orbital buffert
Visa fler instruktioner
1

Rengör spackling noggrant med en ren trasa brynas med vax och fett remover. Detta kommer att ta bort de sista resterna av damm och fett från framsidan av kåpan. Så snart kåpan torkas med vax och fett remover, torka den våta strimma av med en ren, torr trasa.
2

putsa spackling med den grå bil instegsskydd pad. Eftersom färgen inte fastnar på en blank yta, är det viktigt att ta bort glansen. När hela kåpan har repig, torka den igen med vax och fett remover. Addera 3

Spray spackling med färg med hjälp av pistolen. Använd mjuka, även stroke, var noga med att undvika körningar eller torra fläckar i färgen. Kåpan kräver inte mer än två till tre lager färg när täcker en ljusare färg med en mörkare färg, men kommer att kräva så många som fyra eller fem lager för att täcka en mörk färg med en ljusare färg. Låt färgen torka i ungefär en timme innan den klara täckfärg.
4

Spray spackling med tydligt skyddande topplack när färgen har torkat, applicera så många lager av tydlig som du tillämpat rockar av färg. Det kommer att finnas en märkbar mängd apelsinskal i ytan. Utseendet på denna effekt är bra. Det kommer att slipas och poleras i ett senare steg. Låt fem till tio minuter för det tydliga stabiliseras mellan skikten. Låt den klara torka över natten innan slipning och polering det.
5

Sand spackling med 1500-grit vått /torrt sandpapper och vatten. Målet är inte att avlägsna allt av den klara, men bara för att jämna ut ytan. Använd en torr trasa då och då för att kolla dina framsteg. När du inte längre ser några blanka gropar i ytan efter torka, är kåpan klar för polering.
6

Buff kåpan med en omloppstid buffert och polermedel. Använd den lägsta inställningen på omloppsbanor buffert för att undvika skador på tydlig täckfärg. När klar har kratsade till fullbordan, kommer ett ljus, djup glans vara synlig. Torka av ytan med en ren, torr trasa för att rensa bort eventuellt kvarvarande damm polering förening.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110987.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.