Hur man installerar Bike Grips

Installera grepp på din cykel eller motorcykel är en av de enklaste och mest effektiva modifikationer tillgängliga. Många typer av grepp är på marknaden, och när du har hittat ditt par, kasta dem på kommer att bli självklart om du följer några enkla steg. Saker du behöver
Air kompressor eller hårspray
butik trasa
nycklar Hex eller uttag
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

bort din motorcykel eller cykel bar avslutas med en insexnyckel eller hylsnyckel. Om ditt grepp inte ha öppningar i båda ändar, klippa andhålen ut med rakblad så att fältet slutar kan passa igen för cyklar eller motorcyklar utan Stångändarna, finns det inget behov av att skära ändarna av handtagen.
2

Blås tryckluft på ena änden av en gammal grepp att glida bort i slutet på styret. Ta bort gamla grepp kan vara jobbigt, särskilt om de har varit på flera år. Om greppet är täckt med gamla hårspray, lyfter ena änden upp och göra en liten skiva med ett rakblad. Fortsätt att rippa greppet off med fingrarna, eftersom rakbladet repar styret.
3

Rengör styret med varmt vatten och tvål för att lösa upp gammal hårspray, om sådan finns. Torka styret med en butik handduk.
4

Blås nya grepp på staplarna med hjälp av tryckluft. Om du inte har en kompressor, spraya några bombattentat av hårspray längs insidan av greppet. Om du väljer att gå med hårspray vägen, måste du låta grepp torka över natten.
5

Rotera greppen för att passa dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106035.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.