Hur Scuff en hjälm med hjälp av sandpapper

Om din motorcykel, skoter eller skateboard hjälm är bleka, repad eller har en design som du inte längre njuta, kan du måla den för att ge den en fräsch, ny look. De höga glans på dessa hjälmar, gör dock tillämpa färg direkt till dem en utmaning. Innan du använder en ny lack på hjälmen, oavsett om det är en färg eller en utarbetad design, måste du instegsskydd upp hjälmen med hjälp av sandpapper. Saker du behöver
Pail
Diskmedel
Sponge
Handduk
800-grit sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink, eller diskbänken, med varmt vatten och tillsätt några droppar diskmedel.
2

Blöt en svamp i varmt, tvålvatten och tvätta utsidan av hjälmen noggrant för att avlägsna fett, olja , smuts och andra ämnen som kan ha samlats på den. Torka hjälm med en handduk och låt den lufttorka.
3

Scuff hela det yttre skalet på hjälmen med 800-slippapper. Målet är inte att slipa den gamla färgen helt off, utan helt enkelt att ta bort glans för att den nya färgen att hålla. Fortsätt scuffing hjälmen tills hela yttre skalet har repig så att det inte längre är blank och har en scuffed textur till det.
4

Rengör hjälmen med tvål svamp för att ta bort färg damm från repning processen. Torka hjälmen med handduken. Hjälmen är nu redo att målas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110860.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.