Hur man installerar Boomerang Swing Arm Covers på en Roadstar

KURYAKYN svängarm täcker för Yamaha Road Star täcka upp den grundläggande svarta utseendet på aktiemarknaden swing arm med krom för att replikera utseendet på en anpassad bakre svängarm på både höger och vänstra sidan av motorcykeln. Även installationen är inte alltför svårt, kan det vara nödvändigt för dig att lossa några delar av motorcykeln, t.ex. avgasröret bultar på baksidan av cykeln, för att ge tillräckligt utrymme för Boomerang omfattar att korrekt montera cykeln. Saker du behöver
Rena trasor
Hex skiftnycklar
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera motorcykeln på ett plant underlag där du kan komma åt både höger och vänster sida obehindrat. Om du har sadelväskor installerat på Road Star, ta bort dem så att du har tillräckligt med utrymme för att arbeta.
2

Lossa hjulaxeln justeringsbulten med skiftnyckel och skruva i skruven monteras på Boomerang omslaget på vardera sidan av motorcykeln. Fästet glider under axeln justeringsbulten huvudet. Denna del kan dras åt helt när de är på plats. Detta gör att du kan justera dem om det behövs för att få dem att passa ordentligt. Addera 3

Torka av rören svängarm med en ren trasa för att avlägsna smuts och skräp som kan ha samlats på yta. Detta gör att limmet att hålla hårdare i ramen utan att lossna med tiden.
4

Snap varje svängarm röret täcker på plats på bakaxeln lock som monteras på skruven fästet. På baksidan av varje rör swing arm covers är en bit dubbelhäftande tejp. Skrapa här tejpen försiktigt med en nagel för att aktivera limmet. Ta bort skyddsfilmen från tejpen. Det finns en säkring som monteras på baksidan av locket. Ta bort denna konsol för tillfället.
5

Placera svängarm täcker över vägen Stars högra och vänstra arm sidan swing, och rikta in skruven fäste med skruvhålen på baksidan av den bakre axliga omslag. Väl på plats, tryck på svängarm röret täcker på rören svängarm. När du är på den högra sidan av motorcykeln, kan det vara bra att lossa avgas låsmutter med skiftnyckeln. Detta är dock inte absolut nödvändigt.
6

Installera säkra fästet som tidigare togs bort från baksidan av locket på bakaxeln luckan, och sedan skruva bakaxeln luckan i fästet konsol fäst vid axeln justermuttern. Dra åt alla dina beslag på båda sidor av motorcykeln för att kontrollera att allt passar ordentligt innan ridning Road Star.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111485.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.