Hur man fixar en buckla i en gastank

En bucklig motorcykel bensintank är dyra att reparera professionellt, och svårt att fixa själv med hjälp av traditionella metoder eftersom det finns risk för skador på lack. Det finns ett tredje alternativ, dock är det vanligt att pop bucklor av bilar, lastbilar och även hushållsmaskiner, med en air duster hålls upp och ned för att fördela flytande koldioxid. Denna buckla borttagning teknik skadar inte lack, speciellt viktigt om du har haft anpassad färg detalj i det området av din motorcykel. Bäst av allt, kommer du att ha buckla ur din bensintank på mindre än fem minuter. Saker du behöver
Damp, luddfri trasa
Hårtork
AIRDUSTER
Visa fler instruktioner
1

Torka av bucklig området din bensintank med en fuktig, luddfri trasa. Anslut hårtork i ett eluttag så att munstycket på hårtorken når buckla på bensintanken. Ta bort locket från AIRDUSTER, och lägg den i närheten så att du kan nå den direkt efter uppvärmning av buckla med hårtork.
2

Slå hårtorken på sin högsta värmeläget. Placera munstycket på hårtorken så att den nästan vidrör buckla, men var noga med att inte låta hårtork att faktiskt komma i kontakt med bensintanken. Flytta hårtork fram och tillbaka över den bucklig area av gastank i en minut. Vrid hårtork off, och ställ den åt sidan. Addera 3

omedelbart plocka upp AIRDUSTER kan och vända den upp och ner. I botten av burken ska vara jämn och riktad mot himlen. Spraya bucklig området din bensintank med flytande koldioxid under 30 sekunder.
4

Watch och vänta i två minuter som den drastiska temperaturskillnaden mellan den uppvärmda bensintanken och den flytande koldioxiden orsakar buckla att poppa ut i din bensintank utan att skada din lack.
5

Torka av flytande koldioxid från din bensintank med fuktig, luddfri trasa.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107079.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.