Hur man identifierar VIN på en Kawasaki KZ1300

Kawasaki KZ1300 motorcykeln använder en 1,3 L sexcylindrig motor, som kan producera 120-horspower och 85,6-fot pounds av vridmoment. Den KZ1300 presenterade också en fem-växlad växellåda, dubbla skivor fram skivbromsar och en 7,1-liters bränsletank. Bromssystemet använder dubbla främre skivbroms och en enda trumma setup för bakhjulet. Identifiera VIN koden för din KZ1300 gör att du kan bekräfta relevant information angående motorcykeln. Att hitta och avkoda VIN för din motorcykel är en lätt uppgift, om du har rätt information till ditt förfogande. Instruktioner
1

Undersök styret huvudet, ligger framför bränsletanken, direkt under styret. Styret huvudet liknar en rund-formad tub som gör styret att rotera fritt.
2

Sök de exponerade delarna av styret huvudet för 17-siffriga VIN tryckt på sidan. VIN-koden för Kawasaki motorcyklar börjar med "JSA", "LM4", "JKA", "JKB" eller "JK1". Addera 3

Skriv ner VIN-koden och navigera till . den Motovers.com "Kawasaki VIN Decoder" webbsida (se Resurser)
4

Ange det 17-siffriga VIN kod under "Ange din Kawasaki VIN-nummer:" rubrik och klicka på "Go" knappen för att fortsätta. Ange rätt Captcha i fältet tillhandahålls och tryck på "Decode VIN" knappen.
5

Vänta på webbsidan för att ladda om och bekräfta den information som visas i den blå-skuggade rutan. Webbsidan kommer att visa information om motorcykelns ålder, märke, modell, ursprung tillverkning, kör typ, antal motorcylindrar och kropp stil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110501.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.