Hur man tillbaka det inre CV stövlar på en Can-Am Renegade

Den innersko sällan blir slits på Can-Am Renegade, som yttre stövlar är mer utsatta. Att ersätta dem är olika beroende på placeringen av boot: vänster eller höger, fram eller bak. De grundläggande stegen är desamma, dock med undantag för avlägsnandet av axeln från ATV. Om en innersko blir slitet byt ut det så snart som möjligt för att undvika permanenta och kostsamma skador på leden själv. Saker du behöver
ATV hissen eller jack och jack står
spett eller stor skruvmejsel
Vise
Grundläggande verktyg hand
Skruvnyckel (fabriken specialverktyg) katalog Momentnyckel
kulhammare
träbit
låsringen tång
Sidavbitare
CV boot kit
Sprint
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bort hjulet på axeln du kommer att arbeta på. Ställ den och hjulmuttrar åt sidan. Avlägsna yttre navet muttern genom att först avlägsna saxsprinten och därefter avlägsnande av yttre navet muttern.
2

Koppla bort nedre shock mount och låta bakarmen att hänga ned. På vänster bak eller höger front detta gör att du tillräckligt med utrymme för att ta bort axeln utan att ta bort styrstaget. På höger bak eller vänster front använd skiftnyckel för att ta bort den bakre armen. Dra kraftigt på halva axeln eller använda ett spett eller stor skruvmejsel för att ta bort den från differentialen.
3

Placera axeln i ett skruvstäd på en bänk. Avlägsna klämmorna runt CV stövlar och dra boot tillbaka. På 2008 Renegade finns en låsring. Hit den yttre sammanfogningsenheten med en kulhammare och en träbit för att separera den från axeln. På andra modeller, det finns en låsring som du måste isär med snap-ring tång och ta bort för att ta bort skarven. Konsultera handboken för ditt år av Renegade och följa proceduren som beskrivs där.
4

Ta bort den skadade boot, och rengör skarven ordentligt. Ta bort allt gammalt fett och eventuellt skräp som kan ha kommit in i bagageutrymmet när det revs. Inspektera leden noggrant för rost och slitage, och byt ut slitna delar.
5

Sätt den nya leden på fyllda med fett som ingår i satsen. Sätt tillbaka leden med den nya förutsättning låsringen. Byt banden håller stöveln på plats med de nya som ingår i satsen.
6

Placera axeln tillbaka i differentialen, se till att det låses på plats. Sätt tillbaka den bakre armen, vid behov, med hjälp av en momentnyckel för att dra åt alla fästen till rätt specifikationer. Installera navet, som ersätter sprinten som håller navet muttern på plats med en ny. Sätt tillbaka däcket och hjulmuttrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111289.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.