Så här importerar BSA

BSA motorcyklar var välkänd i England och resten av Europa under flera år, med vissa modeller även göra det över dammen till Amerika på 1960-talet genom återförsäljare nätverk. Importera dessa vintage motorcyklar i USA idag är en enklare process än att importera fordon som aldrig var avsedda för amerikanska vägar, men det finns fortfarande ett antal juridiska kryphål genom vilket du måste hoppa för att lagligt och säkert importera motorcyklar till USA. Saker du behöver
US Customs bildar
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

Kontakta ett rederi i det land från vilket du köpte motorcykeln och ordna för cykelns leverans till avsändaren. Cykeln måste rengöras och häck, och sedan hittade en plats i en container. Det kommer att vara fri från smuts, spindlar och insekter när den anländer i hamn. När du gör arrangemang med avsändaren, kommer de att ge dig en container nummer som du bör notera. Säljaren kan också låta dig veta när din nya motorcykel anländer i sin hamn. .
2

Plan för motorcykeln ska kontrolleras av amerikanska tullen innan det får komma in i landet. Vid denna punkt, kan det vara bra att anlita en kommersiell tullombud att hantera den byråkrati med att få BSA genom tullen, särskilt om du inte kan vara där personligen. De kommer att behöva kopior av pappersarbete du kan ha i din ägo, däribland ett köpebrev eller titel, och varje export pappersarbete från det land från vilket motorcykeln exporteras.
3

betala skatten importtull tas ut på försäljningspriset av motorcykeln.
4

Ordna motorcykeln att plockas upp av en lastbil fraktbolag och transporteras från hamnen till ditt hem om det är för långt bort för dig att plocka upp BSA själv. Motorcykeln stannar kvar i lådan som den levererades i. Om du har en plats där du kan ha motorcykeln docka levereras, kommer det att göra processen mycket enklare. Om inte, kolla med lastbilen avlastaren att göra vissa att de har ett sätt för dig att få motorcykeln på baksidan av lastbilen när den anländer.
5

Fyll i EPA: s blankett 3520-1 , ett utsläpp clearance formulär, och sedan en Department of Transportation HS-7 säkerhetsavstånd formulär. Behåll alla papper du fick med BSA, inklusive titlar, pantförskrivningar och fraktsedlar, samt all import pappersarbete du har fått hittills från rederiet och seder. Du kommer att behöva denna information när det är dags att registrera sig och titel på BSA som en amerikansk motorcykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111350.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.