Hur man tar bort regulatorn på en Kawasaki KFX 50

Ta bort regulatorn på en Kawasaki KFX 50 kan du ge fullgas. Den nybörjar ATV är utformad med en regulator som begränsar förflyttning av gasreglaget glida inne i förgasaren. Du kan ta bort guvernören när du eller en familjemedlem outgrows nivån lager prestanda på cykeln eller när racing i tävlingar. Gasreglaget-regulatorn är placerad på den vänstra sidan av förgasaren. Den genomsnittliga gör-det-själv mekaniker kan ta bort enheten i en relativt kort tid. Saker du behöver
Skruvmejsel
Metric insexnyckel
Metric skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lossa och ta bort skruven som håller gasreglaget- regulatorn till förgasaren cap. Beroende på vilket år av cykeln, accepterar skruven en skruvmejsel eller metrisk insexnyckel.

Spara distansring och skruven.
2

Dra gasreglaget utanför sidan av förgasaren locket för hand. Skjut sparade spacer ringen på sparade skruven. Trä skruven på plats på sidan av förgasaren och dra åt ordentligt med skruvmejseln eller insexnyckel.
3

Bifoga en metrisk skiftnyckel på gasvajern skaderegleraren på förgasaren cap. Kabeln justerades för att fungera med guvernören och måste justeras för maximal gasrespons. Vrid justeringsanordningen motsols två varv med skiftnyckel. Den del av kabeln strax ovanför förgasaren mellan två fingrar och tummen
4

Grip. Vrid gashandtaget på styret och notera den punkt där du känner spänning på kabeln. Vid behov, justera vajern igen tills du känner spänning det ögonblick du vrider gashandtaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111349.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.