Hur Rengör förgasaren på en CBR250RR

Hondas CBR250RR är en liten kapacitet sport cykel från Japan. Även den egenutvecklade insprutningssystemet har använts på Hondas 2011-modellen framåt, äldre maskiner använder en traditionell fyra-förgasare systemet. Om dina förgasare blir igensatta med smuts, kan det försämra allvarligt det totala resultatet av cykeln, vilket orsakar misständningar, ojämn gång och problem vid start. Rengöring av förgasare är en enkel process som kan åstadkommas med några verktyg och kan avsevärt förbättra prestanda för din cykel. Saker du behöver
Set av Crescent skiftnycklar
Phillips skruvmejsel
Uppsättning Allen skiftnycklar
Förgasare renare
Visa fler instruktioner
1

Stäng tändningen till cykeln och ställ den på sidostödet. Om du har bara varit för en åktur, tillåta minst 30 minuter för motorn att svalna.
2

Lossa spärren på baksidan av sätet och ta bort den. Detta kommer att avslöja ankarbulten på baksidan av bensintanken. Ta bort skruven och lyft bensintanken. Koppla gummislangar som leder till bränsle petcock.
3

Ta bort skruvarna runt airboxen. Lyft av locket och ta bort luftfiltret. Detta kommer att avslöja flytta Phillips skruvar som kan användas för att frigöra den nedre halvan av airboxen.
4

Lyft ur airbox att avslöja toppar av förgasarna. Lossa insexskruvarna som håller dem till resten av motorn och lyfta dem ur ramen.
5

Ta nivån bränslekranen genom att lossa låsskruven och ta sedan bort de fyra skruvarna som håller membranet till förgasaren kroppen.
6

Separat membranet från resten av förgasaren, skruva och ta bort filtret locket, O-ring och skärm. Spraya alla delarna med förgasare renare och torka av dem med en trasa. Skölj strålarna igenom med rengöringsmedel. Återmontera och återmontera delarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111453.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.