Hur att utrusta en Motocross Trailer

Motorcross är en tuff sport inte bara för ryttare, men för deras maskiner, liksom. För att hålla din cykel i gott körklart skick mellan raser, utrusta din motorcross släpvagnen så att du har gott om reservdelar till hands ifall du hamna bryta en del av din cykel och inte har tid att hitta en del återförsäljaravtal mellan raser . Ett välutrustat motorcross trailer innehåller praktiskt taget allt du behöver för att delta i minst tre tävlingar. Saker du behöver
Automotive verktyg
rullande låda, låsa metall verktygslåda
Ratchet remmar
reservdäck
bensin Olja Foton och burkar gas
Reservdelar motorcykel delar | Motorcykel jack
Visa fler instruktioner
1

Installera en rullande låda, låsa metall verktygslåda in trailern nära fronten. Bolt denna ner till golvet och väggen i trailern att göra vissa att det inte röra sig under transporten. Bortsett från motorcykeln i sig, kommer detta vara den tyngsta posten släpet bär, så det är bäst att placera den nära tungan av trailern, inte bara för att möjliggöra det nödvändiga utrymmet i trailerns farstun, men också för att balansera vikten av motorcykeln när den laddas in i släpet.
2

Montera en verktygslåda som innehåller alla de verktyg du behöver för att serva motorcross cykel medan du är på resande fot. Detta kommer att innefatta en socket set, skiftnycklar, skruvmejslar, Drivkedjan borttagningsverktyg, strykjärn däck och några verktyg specialitet som din specifika motorcykeln kan behöva. Håll en motorcykel jack eller åtminstone en motorcross motorcykel stå i trailern att göra service på däck och hjul lättare.
3

Stock släpet med minst två uppsättningar av däck för cykeln, broms hårdvara inklusive både skivor och kuddar, extra plast paneler kropp, och minst två extra drivkedjor. Också bära tändstift, extra luftfilter, reservhjul, kuggar redskap, ett extra batteri och reservdelar fjädringskomponenter.
4

Installera ett lysrör i taket på släpet för att serva motorcykeln på natten inne i släpet lättare. Har en LED arbetsbelysning på plats för att lysa in i svåra att se delar av motorn under drift. Detta kommer också att göra arbetet på motorcykeln i händelse av regn mycket lättare, eftersom du kommer att kunna hålla sig torr under motorcykeln tjänsten.
5

Håll ett litet utbud av bensin i en bensindunk på plats under tävlingarna. Särskilt på landsbygden, kan bensinstationer inte öppet efter tävlingarna för dig att fylla dragfordonet eller motorcykeln. Ytterligare nödvändigheter du behöver inkludera spärrfunktion band som kommer att hålla motorcykeln på plats under transport, hindrar motorcykeln välter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111351.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.