Hur att rengöra en motorcykel avgassystem

Rengöring motorcykel avgaser är ett sätt att göra din resa ser helt nya igen. Avgassystem tenderar att plocka upp en hel del smuts och, därför att de bli riktigt varmt, kan de även smälta gummisulor på stövlar, eller bränna bort delar av dina byxben. Saker du behöver
kromrengörare Cleaner Review och vaxer
Brush
Scrub pads
Visa fler instruktioner
1

Behandla avgaserna med en kromad renare (om det är krom) och låt stelna i krom för en kort stund. Skrubba med en mjuk borste och dyna tills smutsen avlägsnas.
2

Polera kromade rör med krompolish. Applicera den med en mjuk trasa och gnid in i krom i en cirkelrörelse. Sedan polera ut det polera med en ren trasa, eller eldrivna buffert och ren, mjuk krom pad. Upprepa tills rören är skinande och rent. Om avgaserna är inte krom, gå till steg 3.
3

Behandla avgasrören med någon metall renare du hittar på motorcykeln delar butik. Hitta en som matchar din rörets material. Om det är kolfiber, använd en hög kvalitet renare kolfiber. Det är stål, använd en stål renare och fett remover. Skrubba med en styv dyna och skölj sedan.
4

Applicera en polering stål till avgasröret med en mjuk trasa. Gnid in den i rören, sedan polera det igen med en mjukare pad eller buffert. För tuffa, smält-om fläckar, gå till steg 5.
5

för smält-på plast, eller brännskador från blå jeans, måste du vidta särskilda åtgärder. En bra lösning är att tillämpa "Blue Job" renare till området. Tillsätt lite vatten till blandningen och göra en pasta. Sedan måla det på rören. Med hjälp av en trasa virad runt en träbit, skrapa det smälta materialet av cykeln. Skrubba kraftfullt, och slutligen det smälta materialet kommer att lossna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106330.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.