Hur man använder aceton för att rengöra insidan av en motorcykel Gas Tank

Om du inte använder din motorcykel ofta bensintanken kan bli gummerat upp och kommer inte att få ren gas till förgasaren, och din cykel inte kommer att köra ordentligt. Även om du använder din motorcykel ofta, gör det ont att inte städa ur bensintanken ibland eftersom tiden tanken kommer oundvikligen att bli smutsig. Rengöring ut de flesta motorcyklar 'gastankar är mycket enkelt. Saker du behöver
Aceton
diskmedel
vatten
Slang
Tänger
Silvertejp
Empty mjölkkanna
Gummihandskar
Skyddsglasögon
trädgårdsslang /vatten
Visa fler instruktioner
1

Skruva loss klämman som håller slangen till basen av motorcykeln bensintank med tång. Har den tomma mjölk kanna i ena handen, och med hjälp av tång, ta tag i slangen och dra det försiktigt bort munstycket på basen av motorcykelns bensintank och snabbt sätta kannan under bensintanken bas munstycke. Tillåt alla gamla gasen rinna ut. Över munstycket hålet på basen av gastank
2

Place silvertejp. Lägg 2 koppar aceton till bensintanken och skruva tillbaka locket på bensintanken. Ta tag i handtagen på cykeln och skaka motorcykeln fram och tillbaka för att trängas i aceton i bensintanken. Detta gör det möjligt för aceton för att rengöra hela tanken.
3

Ta av silvertejp och ha kannan redo att fånga den smutsiga aceton. Tappa av aceton och byta tejpen. Fyll halva bensintanken full av en tvålvatten mix och byt tanklocket. Ta tag i handtagen på cykeln och skaka motorcykeln och tillbaka igen så att tvål mix kan avsluta rengöring bensintanken. Ta bort tejp och ha kannan redo att fånga det smutsiga tvålvatten.
4

in vattenslangen i tanken och skölj varje vägg av tanken att avlägsna överflödig tvål eller aceton. Parkera din cykel utanför garaget eller på gräset, eftersom vattnet kommer att flöda ut ur avtäckta basen gastank munstycket medan du skölja bensintanken.
5

Placera tillbaka slangen på basgasen tank munstycket och skruva på klämman igen med tången. Fyll bensintanken med färsk gas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106675.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.