DIY LED Signaler Motorcykel Turn

Installera LED blinkers till din motorcykel själv kan vara ett bra komplement till utseendet på din bil. Även dessa blinkers är mycket lättare för andra förare att se, hjälpa dig att vara så säkra som möjligt på vägen. LED blinkers kit kommer i alla möjliga konfigurationer och inställningar. Köpa en som passar stilen på din motorcykel är den viktigaste delen. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
10mm hylsnyckel
LED kit blinkers (specifik för din motorcykel)
Visa fler instruktioner
1

bort den monteringsskruvar på de främre blinkers av din motorcykel med en stjärnskruvmejsel. Det bör finnas en skruv på vardera sidan av blinkers axeln.
2

Skjut blinkers församling ifrån spackling av motorcykeln. Dessa bör vara enkelt klippt in, och eftersom fästskruvarna redan avlägsnats, bör komma ut lätt.
3

Koppla blinkers från sina leder till cykelns elskåp. Dessa pluggar bara glida isär. De fästs endast med friktion. På nya blinkers på båda sidor
4

Plug och skjut försiktigt och klipp dem på plats på spackling. Pluggarna har ett stort änden och en liten. De passar bara på ett sätt. Byt ut skruvarna för att fästa dem på plats.
5

bort de bakre blinkers med en 10 mm hylsnyckel för att hålla monteringsmuttern inuti kåpan stel medan du vrider skruvarna på utsidan av kåpa med en stjärnskruvmejsel. Dra blinkers ifrån spackling.
6

Koppla dessa signaler från sina leads som du gjorde med de främre signalerna. På de nya bakre signalerna
7

Plug and skjut dem på plats på den bakre kåpan.
8

Byt skruvarna och bultar för att fästa blinkers. Återigen, använd en skruvmejsel på utsidan för att vända de fästskruvar och en hylsnyckel inuti för att hålla nötter i stället.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107531.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.