Felsökning Strålkastare för Hondas

Åka motorcykel med strålkastare frågor kan vara farligt, särskilt när de reser på natten och i svagt ljus. Som en av de viktigaste komponenterna i en Honda säkerhetssystem, måste alla frågor som rör strålkastare omedelbart åtgärdas. Eftersom de flesta Honda motorcyklar har en hink-stil strålkastarhuset eller montering för att komma åt glödlampan, felsöka en trasig glödlampa och trasiga ledningar är inte så svårt att göra. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Wrench
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna trimringen omger strålkastarhuset med en platt skruvmejsel. Skruva loss skruvarna som håller låsringen med en skiftnyckel. Lossa trimringen helt och dra försiktigt av locket.
2

Skruva ur skruvarna för låsringen ansluten till strålkastaren skalet med en Phillips skruvmejsel. Dra ut glödlampan försiktigt från sockeln. Undersök glödlampan, om det visas svart på insidan, måste den bytas Addera 3

Leta lampaggregatet och sakta dra ut den från pannlampan.. Ta bort boot gummi damm på baksidan av lampan. Koppla loss ledaren ansluten till lampan och tillämpa minimalt tryck på lökens spärrstiftet att frigöra lampan.
4

Kontrollera alla ledningar på strålkastare montering och kontrollera att allt är korrekt fungerar och ansluten till dess motsvarande terminal. Håll den nya lampan genom sockeln och skjut in den i strålkastaren uttaget. Vrid den roterande stift för att låsa den på plats. Återanslut kabeln på baksidan av lamphållaren.
5

tillbaka låsringen i strålkastaren skalet och dra åt dess bultar. Byt boot gummi damm i lampaggregatet och skjut in den yttre strålkastare trimringen. Skruva i alla skruvarna och kontrollera att det inte finns några utrymmen runt lampaggregatet.
6

Montera lampaggregatet i strålkastaren. Kontrollera att lampan är placerad ovanför lampans lins i stället märkt "Top." Sätt tillbaka trim locket på strålkastaren och helt dra åt den med Phillips skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110011.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.