Hur man tar bort batteriet från en 2005 Harley Sportster

Långa perioder av inaktivitet är en ledande orsak till misslyckanden motorcykelns batteri. Detta inträffar oftast i början av sommaren, i början av ridning säsongen. Batteriet i din 2005 Harley-Davidson Sportster är ganska robust, men det kommer att fullgöra permanent om de lämnas utan underhållsladdning under lågsäsong. Ta bort batteriet för byte är inte svårt, men en kort negativa batterikabeln kan göra uppgiften lite knepigt. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
7/16-inch socket
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruven från baksidan av din Sportster säte, med en stjärnskruvmejsel. Lyft sitsen bort bakskärmen, dra sedan tillbaka tills tungan under framkanten av sitsen glider ur motorcykelns ram.
2

tag i den vänstra ramen locket med båda händerna och dra bort ramens monteringsflikar att komma åt batteriet.
3

Lossa skruven säkra botten av metall batterihållaren till batteriet rutan, med en 7/16-inch socket och en hylsnyckel . Lyft remmen tills den kan tas bort från batteriet rutan helt.
4

Följ den svarta minuskabeln, placerad på höger sida av batteriet, den nedre högra sidan av motorn. Ta bort muttern fäster kabeln terminal till motorn, med användning av en 7/16-inch socket och en hylsnyckel. Dra terminalen bort från motorn och ramen.
5

tag i batteriet och dra ur batteriet rutan tills du kan komma åt batteriets minuspol. Skruva den svarta minuskabeln s blixt från batteriets minuspol, med en 7/16-inch socket och en hylsnyckel och dra sedan bort kabeln. Skruva den röda (positiva) kabelns blixt från batteriets pluspol med 7/16-inch uttaget.
6

Dra ut batteriet ur batterilådan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110907.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.