Hur du jämför Motorcykeldäck

Ryttare vill ha däck som passar deras motorcyklar, ser bra ut, prestera bra och inte kostar en hel lönecheck. Ju mer du vet om vad man ska leta efter i däck, desto bättre rustad kommer du att fatta rätt köpbeslut. Instruktioner
1

Jämför däck och deras betyg på nätet. Besök webbplatser som Motorcycle Superstore, som har en stor inventering av däck för bättre jämförelse (se Resurser). Denna webbplats erbjuder också en länk kundtjänst för shoppare som har frågor om de olika märkena.
2

Kontrollera instruktionsboken för att få rätt storlek på däcken. Om du planerar att göra storlek modifieringar, kolla med tillverkaren om eventuella säkerhets krav eller restriktioner garanti. Addera 3

bestämma lämplig typ av däck stil. De tre huvudkategorierna är racing, sport och touring. Stilen beror på hur du tänker använda cykeln. Racing däck är utformade för hastighet, idrott för dragkraft och touring för hållbarhet över långa avstånd.
4

Titta på de material som används för att göra däcken. Mjukare föreningar kommer att ge mycket bättre grepp vid ridning. De kommer inte att pågå så länge, dock. Hårdare material håller längre och är bra val för touring cyklar.
5

Motorcyklar kommer att kategoriseras som S, till H, V och Z-graderingen bestämma deras hastighet förmågor.
6

Jämför priserna hos motorcykeldäck, och vad som ingår. Omfattar priset en garanti? Vad sägs om montering? Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106332.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.