Instruktioner för att installera en Scorpio SR-i900 Goldwing

The Scorpio SR-i900 är en motorcykel larm som passar olika cyklar, inklusive vissa Honda Goldwing modeller. Satsen har färgkodade ledningarna täckta med fabriksmonterade kontaktdon som passar till motorcykelns befintliga ledningsnätet, vilket gör att du kan installera larmet själv, inga speciella verktyg behövs. Larmet är kompatibel med Honda GL 1500 Goldwing modeller släpptes mellan 1993 och 2000, och Honda GL 1800 Goldwing modeller släpps mellan 2001 och 2010. Installera larm när motorcykeln är avstängd. Satsen levereras med kardborrband och slipsar zip för montering av hårdvara. Saker du behöver
Skruvmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Montera viktigaste styrmodulen (MCM) och RFD under sätet eller i ett område som är ogiltig av extrem värme. Använd kardborrband för att montera komponenter till motorcykeln.
2

Anslut antennen till MCM. Leda antennen till en plats så det är så högt upp på cykeln och så långt från metall som möjligt. Fäst antennen cykeln med de medföljande banden.
3

Ta bort locket ledningsnätet från Goldwing. Ledningsnätet är antingen under sätet eller i svansen delen av cykeln. Varje modell av Goldwing är annorlunda, så konsultera instruktionsboken för att kontrollera placeringen av kabelnätet. Du kan behöva en skruvmejsel eller skiftnyckel för att ta bort en del hårdvara.
4

Anslut huvudsakliga kabelnätet till MCM. Anslut de två gråa kablarna till motorcykelns två blinkers (+) anslutningar. Anslut den orange tråden till motorcykelns bakljuset (+) kontakten. Anslut den svarta kabeln till motorcykelns jord (-). Kontakt
5

Sätt tillbaka kablaget Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111214.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.