Hur Koppla Kickstand Kill Switch på en KLR 650

Kawasaki KLR 650 är utformad med en kill switch som förhindrar motorn från att stirra eller springa när kickstand är nere. Den säkerhetsfunktion är avsedd att skydda föraren från skada eller missöde om kickstand oavsiktligt faller ner när man rider. Koppla av kill switch tillåter dig att starta cykeln medan den parkerad på stativet. Du kan koppla ur brytaren vid inställning av motorns timing eller justera förgasaren. Koppla ur kill switch genom att installera en bypass som upprätthåller flödet av elektrisk ström i tändsystemet. Saker du behöver
fin spets skruvmejsel
Nylon slips
Wire tång
14-gauge isolerad koppartråd
14-gauge kvinnliga snabb-skarv kontakter
eltejp

Visa fler instruktioner
1

Park cykeln på cykelställ. Följ den korta ledningsparet från toppen av cykelställ och hitta kontakten som ansluts till kill switch. Tryck in låshaken på kontakten med en fin mejsel och dra kontakten av strömbrytaren för hand.
2

Coil paret av ledningar nära toppen av cykelställ och linda spolen med en nylon slips.
3

Strip 1/4-tums av isoleringen från varje ände av ett kort stycke av 14-gauge isolerad koppartråd med tråd tång. Pressa en 14-gauge kvinnliga snabb-Skarvhylsa på varje ände av tråden.
4

Wrap tråden och basen på varje kontakt med eltejp för att säkerställa sunda bilagor.
5

Skjut snabbt skarva kontakterna på de elektriska flikarna på kill switch för hand för att skapa bypass.
6

Dra på kontakterna för hand för att säkerställa alla sitter säkert på flikarna. Om det behövs, försiktigt crimp slutet av anslutningarna för en tät anslutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111339.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.