Hur du justerar en 1986 Harley Sportster Kopplingskabel

Harley-Davidson introducerade motorerna Evolution Sportster för massproduktion under 1986. Den Sportster vevhuset inrymmer motor, transmission och koppling komponenter som en enhet i ett stycke. Våta kopplingsskivor komprimeras av membranfjädern överför kraft från motorn till transmissionen. Den throwout lagret, som kontrolleras av kopplingshandtaget och kopplingskabel och, med hjälp av kopplingen utlösningsmekanism, tillåter åkaren att styra mängden kraftöverföring. Korrekt kopplingskabel justering är viktigt att kopplingen prestanda och hjälper till att förhindra en osäker ridning skick på grund av ofullständig inkoppling eller urkoppling av kopplingen. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Grip på justerskruven och låsmuttern med ett par skiftnycklar och lossa låsmuttern hela vägen .
2

Dölj justeraren genom att skruva justerskruven hela vägen mot låsmuttern för hand för att maximera slack i kabeln.
3

Inspektera kopplingen hylsan i kopplingshandtaget bostäder på styret. Säkerställ hylsan sätena hållet i sin behållare.
4

Kontrollera routing kopplingskabel. Se till att kabeln lämnar huset kopplingshandtaget, färdas längs styret mot centrum och sedan droppar ner i en mjuk kurva för den primära Kedjehus bostäder.
5

Vrid justerskruven ifrån låsmuttern till eliminera slack från kabeln. Dra kopplingen kabeln borta från kopplingshandtaget bostäder med milt våld och inspektera fri lek där.
6

Justera pipan kopplingen justering förrän 1/16 till 1/8 tum av fri lek observeras mellan kopplingen kabeländen och kopplingshandtaget bostäder.
7

Håll justerskruven i läge med en skiftnyckel och vrid låsmuttern för hand, eller med en skiftnyckel om nödvändigt, tills låsmuttern kontakt med skaderegleraren fat. Dra åt låsmuttern mot justerskruven med en skiftnyckel.
8

Kontrollera spelet vid kabeländen gång mer för att se någonting flyttas efter den sista justeringen. Manövrera kopplingshandtaget för att säkerställa kopplingen känns rätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111213.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.