Bästa motorcykel rider för Fall Colors

En av de bästa sakerna med att äga en motorcykel är att de är perfekta fordon för natursköna enheter. Bilar isolera passagerare från omgivningen. Även om du rullar fönstren ner, är du fortfarande bifogas. Men alla ryttare upplever fullt landskapet från sätet av en motorcykel. Ingen stålbur skiljer dig från omgivningen. Lyckligtvis för motorcykel entusiaster, många andra känner likadant och katalogisera några av de mest imponerande åkning att se höstfärger på en motorcykel. Scenic Highway 7 i Arkansas

Arkansas kallar sig "The Natural State" av goda skäl. Även deras mest befolkade städer är i jämnhöjd med träd och omgiven av vildmark. Arkansas Scenic Highway 7 är känd som en genomfartsled mellan städerna Hot Springs och El Dorado med exceptionella färger under hösten. Motorvägen loopar runt genom Ouachita bergen och passerar genom eller nära flera statliga parker, inklusive White Oak Lake State Park och DeGray Resort State Park, båda kända för att bibehålla sina skogsmarker skönhet. Motorvägen passerar genom en del av var och en av de stater fyra geografiska regioner, vilket ger en bit av hela staten.
Tail of the Dragon

kanske mest kända och enkelt en av de mest farlig körning vägarna i landet, är det Drakens svans en kan inte missa chansen för ivrig motorcyklist. Bara ta det lugnt. Varven är vilda och vrider ofta oförutsägbara. Många människor försöker att köra det snabbt, ser kurviga bergsvägen som den ultimata testet är förarens förmåga, men de är definitivt miste om den naturliga skönheten i landskapet. Svansen är en 11 mil lång sträcka av US Highway 129 mellan Tennessee och North Carolina. Resten av vägen är också otroligt vackert, men svansen specifikt innehåller drygt 300 varv i sina korta 11 miles. Ha kul men kom ihåg att vara säker. Den 30 mph hastighetsgränsen är där av en anledning.
Cherohala Skyway

Cherohala Skyway är en 36 mil lång sträcka av motorvägen ligger inte långt från Tail of the Dragon. Ligger på över en mil över havet och kör genom den bergiga obygden i North Carolina och slutligen ner i Tennessee, är denna väg långt bort från civilisationen. De enda faciliteter för hela sträckan är några badrum och några strategiskt placerade utsikt, så att du kan stanna och njuta av utsikten lugn. Det är en bergsväg och som sådan kan vara farligt och bör behandlas med försiktighet. Ansluta sig till hastighetsbegränsningen och varningsskyltar, dock, och ryttare bör ha några problem att ta in de stora höstfärger som förblir saknar civilisationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107124.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.