Suzuki C50 Sissy Bar Monteringsanvisningen

Suzuki C50 Boulevard är en motorcykel i kryssaren klass cyklar. Den har en nominell markfrigång på 5-1/2 inches för ben komfort samtidigt balansera cykeln vid hållplatser. Mälden baksätet är högre än den främre för den bakre ryttaren att se över förarens huvud under resa. En snabb start från ett stopp, men kan driva ryttaren att den bakre delen av en motorcykel säte. Lägga till en sissy bar på din cykel håller föraren stadigt och stöder ryggen så att de inte flyttar sin vikt framåt och bakåt under ridning och kasta av viktfördelningen på cykeln. Saker du behöver
Skiftnyckel
Sissy bar kit med bultar och distanser
Visa fler instruktioner
1

Placera en skiftnyckel på vänster bakre bulten på fender järnväg. Vrid skruven medurs för att lossa den och dra den rakt ut. Upprepa denna procedur för att ta bort den högra bakre bulten. Ställ dessa två bultar åt sidan. Bultarna är placerade på vardera sidan av den horisontella fender järnvägen som du tittar på baksidan av cykeln..
2

Placera en tunn gummidistans på en av skruvarna i satsen Håll ena fästet mot vänster utsida fender rikta hålet i den med bolthole med den böjda delen som vetter mot fender centrum. Sätt i bulten genom fästet och skjut en tjock spacer på baksidan av bulten. Håll enheten på plats och dra åt bulten med en skiftnyckel i medurs riktning. Upprepa detta steg för att installera den högra hållaren.
3

Rikta in skruvhålen i de två nedersta stiften på Sissy bar med bulthålen på utsidan av varje konsol. Sätt i en bult i vänster sida och dra det delvis med en skiftnyckel. Sätt de återstående bulten på höger sida och dra den delvis. Alternativa dra åt skruvarna tills båda är helt tätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110267.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.