Hur fixar pipig Pads Motorcykel Bromsar

pipig bromsbelägg kan vara en olägenhet. Den gnisslande orsakas av normala vibrationer i dynan som når en hörbar frekvens. Ljudet kan vanligen avhjälpas om det inte är på grund av låga kuddar kvalitet broms som behöver bytas ut. Börja med den enklaste lösningen att se om det löser problemet innan andra lösningar eller byta bromsbeläggen helt. Saker du behöver
1000-grit fint sandpapper
bromsfett
Rag
Brake Cleaner Review Wrench
Tänger
Visa fler instruktioner
Glasade Bromsar

1

Inspektera bromsbeläggen för att se om de är glaserade. Bromsbelägg glasyr ofta över från normal användning, den främsta orsaken är långsamma, mjuka stopp. Om du bromsar hårt och skrikande är inte hörbar, är inglasning sannolikt problemet.
2

Scuff bort den glaserade ytan med 1000-grit fint sandpapper. Inte instegsskydd inte svårt - du funderar på att ta bort bara den ytliga glasyr lager
3

Rengör dina rotorer med broms renare och en trasa, och sedan instegsskydd dem med 1.000-grit fint sandpapper. . Använd mjuka rörelser för att endast ta bort grime som har samlats på det översta lagret. Den sandpapper är bra nog att det inte kommer att repa rotorerna.
Smörjning Bromsar
4

Unbolt bromsok och ta bort dem. Vissa rotorer hålls av stift, medan andra är bultade på. Kontrollera din instruktionsbok och tång användning eller en skiftnyckel för att ta bort dem.
5

bort bromsbeläggen från bromsok.
6

Ansök bromsfett till ryggen på bromsbelägg där de uppfyller bromsok. Följ anvisningarna på burk bromsfett. Smörj inte fronter av bromsbelägg eftersom detta äventyrar väggrepp på bromsarna, vilket gör dem mindre effektiva.
7

Installera bromsbelägg och bromsok med stiften eller bultar.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107776.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.