Hur man reparerar en Goldwing motorcykel som drar till höger

Om din Goldwing motorcykel tenderar att dra i en riktning, kan det bli riktigt tröttsamt för handen som måste kompensera mot detta förslag på långväga åkattraktioner. En motorcykel som drar åt ena sidan kan vara svårt att rida eftersom detta drivande måste kompenseras genom att flytta din vikt eller counter-styrning. Om dragning är mild och bara märkbart vid vissa tillfällen kan det vara normal drift, som orsakas av den naturliga lutningen av vägen. Om dragning är allvarlig nog att det påverkar kvaliteten på din ride konsekvent, då det ska åtgärdas omedelbart. Instruktioner
1

Rida din motorcykel och uppmärksam på din ridning formulär. Om du greppar styret för hårt, kan du oavsiktligt orsakar motorcykeln att dra rätt genom att tillämpa olika mängder av tryck på handtagen. Se till att din kroppsvikt är balanserad på motorcykeln, och du är inte lutar oavsiktligt.
2

Balance växeln i dina sadelväskor. Om du reser med många objekt i dina sadelväskor, bör vikten fördelas jämnt på båda sidor för att undvika oavsiktlig dragning.
3

Kontrollera däcken på din motorcykel. De ska båda vara pumpade till rekommenderat belopp av däcktillverkaren. De bör också anpassas ordentligt, en bakre däck som är ur läge är mest sannolikt orsakar drivande
4

Inspektera drivremmen.. Se till att bandet är i gott skick utan skräp, sprickor eller saknade tänder. Kontrollera remspänningen och justera det som behövs, följer riktlinjerna i din instruktionsbok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108386.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.