Allmänna specifikationer för 87 Honda CR 500

I 1987 års CR500 var en cross motorcykel som utvecklats av Honda Motor Company, ett japanskt bil maker som grundades 1948. Cykeln var rött, med guld fälgar, en vit tank, och blå sits och fjädrar chock. Det var en del av Honda CR500-serien som började 1984 och pågick fram till 1998. Effekt

Hondas motor hade en förskjutning - volymen sveps av kolvarna i en rörelse från övre dödläget till nedre dödläget - på 30,2 cubic inches. Den hade också ett kompressionsförhållande - förhållandet mellan topplocket volym jämfört med kolven volymen före och efter en kompressionstakt -. Av 6,8:1

En tvåtaktsmotor designen innebar Honda tog två kolvrörelser att avsluta en termodynamisk cykel. Cykeln var utrustad med en cylinder - utrymmet i motorn där kolven färdas. Allt detta kombineras för att generera 63 hästkrafter.
Bromsar och fjädring

absorberar gupp i vägen var en front-gaffel fjädringssystem. En pro-link suspension hjälpte jämna ut turer från den bakre delen av fordonet. Enstaka skivbromsar med en hydraulisk kolv förde Honda CR500 till stillastående.
Övriga funktioner

Överföra motorns effekt till hjulen var en femstegad växellåda överföringssystemet. Bränsle levererades via en Mikuni flat-side förgasare. Ett vätskekylsystem kontrollerade temperaturen på motorn, som den inte fick överhettas och utfört till sin maximala potential. Den Honda utlöstes i handling genom en kick starter och kondensatorurladdningstyp tändning, vilket gav en ström att avfyra tändstiften. Fordonet hade en våt koppling, vilket innebär en smörjning vätska har använts för att förbättra prestanda och förlänga livslängden på kopplingen.

Inklusive alla sina nödvändiga vätskor, såsom olja och en tank full med bränsle, CR500 vägde 225 pounds. Bakhjulet mätte 19 inches i diameter, medan framhjulet var lite större på 21 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109252.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.