Hur man målar en Sportbike

Sport cyklar är en typ av motorcykel konstruerad för extremt höga hastigheter. De finns i många olika mönster och färger. Med tiden kan den ursprungliga färgen försvinner, lämnar cykeln ser gamla och slitna. En ny lack kan helt ändra utseendet på cykeln, återställa den gamla färgen och stilen. Det finns många olika mönster som du kan måla på din sport cykel, men alla av dem följer samma grundläggande proceduren. Saker du behöver
Sandpapper
Vatten
Svamp
Soap
Bucket
Rags
Luftblåsare
HVLP sprutpistol
Paint
Klar färg
Buffer
Visa fler instruktioner
1

Ta bort eventuella dekaler eller emblem på cykeln som du inte vill bli målade. Ställ dem åt sidan för senare användning. Rengör cykeln med tvål något vatten att ta bort smuts och skräp. Skrubba bilen med en tvål svamp för att få alla gunk och torka cykeln ordentligt med en ren trasa.
2

Sand ner cykeln med 600-slippapper för att jämna ut ytan. Flytta i cirkulära rörelser över hela området, se till att täcka allt. Blås bort eventuellt överskott sandpapper med en fläkt och torka cykeln igen med en ren trasa.
3

Häll en burk lack i HVLP sprutpistol och täcka cykeln med ett lager av det. Spraya över området cykeln genom att trycka ned avtryckaren för att släppa lack. Slipa cykeln med 600-slippapper återigen att helt jämna ut ytan.
4

Häll den önskade färgen i HVLP pistol och börjar i ena änden av cykeln. Spraya från ena sidan till den andra, som täcker hela ytan. Vänta 30-45 minuter för den första pälsen att torka och upprepa processen för den andra beläggningen. Vänta 30-45 minuter igen och upprepa processen för tredje pälsen. Vänta två timmar sedan slipa ytan med 600-slippapper.
5

Lägg annan jacka och sedan lägga ett lager klarlack på samma sätt. Vänta 45 minuter och lägga till en annan päls. Upprepa processen för minst fyra lager av klarlack för att hjälpa försegla cykeln. Vänta sex timmar sedan våt-sand en sista gång med 1500-slippapper. Koppla in en elektrisk buffert och flytta ner cykeln i en cirkulär rörelse polering båda sidor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110518.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.