Honda Gold Wing Specifikationer

Gold Wing är Hondas lyxklassen tvåhjuliga touring motorcykel. Enligt Total motorcykel, är Honda Gold Wing behandlade "mästare av tvåhjuliga touring." Standard och extra specifikationer ger bekväm långväga ridning fylld med kraft och prestanda. Utgångspunkten MSRP för basmodellen Gold Wing i december 2010 är $ 22.899 och fullt utrustade modellerna kan kosta uppåt på $ 28.000. Effekt och funktion

En vätskekyld sexcylindrig motor som mäter 1832 kubikcentimeter ger kraft för touring motorcykel. Den borrning och slaglängd för Gold Wing är 2.91 inches med 7,10 inches. Kraften kolven driver luften genom motorn eller kompressionsförhållande mäter 9.8:1 på denna cykel. Tredimensionell kartläggning med datorstyrd tändning driver bränslet genom den programmerade insprutningssystemet. Drivlinan ingår en fem-växlad växellåda med överväxel och elektrisk backläge. Dubbla flytande skivbromsar fram och ensamstående ventilerade bakre skivbromsar ger kontroll på Gold Wing. En 45mm patron gaffel framvagn kommer med en anti-dive-system inom 5,5 inches av resor. Den bakre fjädring är en Pro-Arm enkelsidigt svingarm suspension med Pro-Link enda stöt. Detta är datorstyrd med fjäder-förspänning justering med förmågan att minnet på 4,1 inches av resor.
Funktioner

Premium sex högtalare ljud som låter föraren lyssna på musik klart utan hjälp av hjälm hörlurar med 80 watt per kanal extern förstärkare och XM radio med Hondas satellitnavigering av trafik och väder-paketet finns alternativ som erbjuds på Gold Wing. Denna cykel kommer med Hondas egna airbagsystemet. Kallt väder är inget problem med den här cykeln på grund av kallt väder komfort funktioner som de uppvärmda handtag, en uppvärmd sits och ryggstöd, och varmluft-kanaler vid fötterna.
Kapacitet och Mått

6,6 liters bensintank rymmer tillräckligt med gas för att ge dig 36 miles per gallon. Denna cykel kommer med en tjänstevikt på mellan £ 895 till £ 925 enligt eventuella flaggor som läggs, denna vikt inkluderar en full tank. Standarden sitthöjden på Gold Wing mäter 29.1 inches. Den långa hjulbasen på 66,5 inches hjälper cykeln hålla en rak linje. Och den korta trail för denna cykel som mäter 4,3 inches och en rake som mäter 29,15 grader möjliggör skarpa, snabba vändningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109625.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.