Hur man tar bort en Needle Jet för en Mikuni Carb

Mikuni är ett japanskt företag som tillverkar förgasare för bilar, lastbilar och motorcyklar. En förgasare används för att tillföra en förbränningsmotor med rätt luft-till-bränsleförhållandet. En Mikuni förgasare innehåller många jets och öppningar som styr vissa aspekter av luft-till-bränsle under olika förhållanden. Om ditt fordon upplever snubblande när gaspedalen trycks ned 15 till 60 procent av vägen ner, kan du ha en trasig nål jet i din Mikuni förgasare. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
2,5 mm insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera förgasaren. Öppna huven och ta bort montering luftrenaren på bilar och lastbilar. Kontrollera på sidan av en motorcykel mellan topplock och luftfiltret.
2

Vrid-skruven vid basen av förgasaren med en stjärnskruvmejsel i moturs riktning helt bottna gasspjället inne i förgasaren. Räkna antalet varv så att skruven kan återföras till sitt ursprungliga läge.
3

Ta bort skruvarna från det övre locket på förgasaren med en stjärnskruvmejsel. Lyft locket rakt upp och lägg den åt sidan
4

Lossa -. Men ta inte bort - den sexkantiga skruven på nålhållaren bilden synlig i toppen av förgasaren efter att locket har tagits bort med en 2,5 mm sexkantsnyckel.
5

Flytta hållaren nålen jet åt sidan. Lyft nålen jet rakt upp och ut ur förgasaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110954.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.