Yamaha BW350 specifikation

Yamaha BW350 är en stor, off-road motorcykel som tillverkades av den globala motor företaget Yamaha Motor Corporation i Japan och släpptes 1987. Trots cykeln introduceras mer än två decennier tidigare, många ägare använder fortfarande sina BW350s under 2010. De specifikationer och funktioner för Yamaha BW350 orsakade det att beskrivas som "Big-Grävmaskin Thunder" i en 1986 Dirt Wheels tidningsartikel. Exteriör

Yamaha BW350 har en sadel som är relativt bred och lång med vaddering som kan absorbera stötar när ett svårt spår håller reste. Sitthöjden är ca 32,1 inches. Skärmarna är tillverkade av polyeten. De stora ballong däck kan stå en hög hastighet rakt. Detta gör upphävandet av Yamaha BW350 anmärkningsvärt, och det bidrar till möjligheten av gafflarna att bära en hög belastning under snabb ridning.
Struktur

ram Yamaha BW350 är konstruerad av stor OD stålrör. Dessutom medger den ledande-axel teleskoputförande av dess gafflar för 160 mm av fjädringsväg medan den dämpas i olja. Yamaha BW350 har en bakre suspension som innehåller en svängarm gjord av rektangulärt rör och gas /olja enda stöt. Bakhjulet av Yamaha BW350 är tillverkad av stål, medan dess framhjul är tillverkad av aluminium. Designad för att användas i svåra spår, kan däcken på Yamaha BW350 motstå reser för långa timmar.
Övriga specifikationer

motortyp av Yamaha BW350 är en encylindrig SOHC med fyra slag och en luft-kylsystem. Hålet och stroke åtgärder ca 83,0 mm med 64. 5 mm, med en förgasning av 28 mm TK. Växellådan är en femväxlad, manuell koppling, medan den omvända funktionen är frånvarande. Bränsletanken kapaciteten är ca 2,1 liter. Hjulbasen mäter 56,0, medan dess totala längd är 83,4 inches. Med dess specifikationer är Yamaha BW350 avsedda för all-terrain sport användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108101.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.