Hur man skydda min Harley Chrome

Harley Davidson är en välkänd tillverkare av motorcyklar . Motorcyklar har ofta chrome fälgar , styren och andra delar av cykeln . Den krom ger ett distinkt utseende till motorcyklar . Förutom dess höga glans, är krom också resistenta mot matt. Hålla krom i toppskick är en fråga om att regelbundet upprätthålla motorcykeln . Saker du behöver
Diskmedel
Sponge
mjuka trasor
krompolish
Chrome vax
Visa fler instruktioner
1

Rengör kromade delar på en regelbunden basis . Fyll en hink med diskmedel och varmt vatten för att avlägsna smuts och grime . Använd en svamp för att undvika repor på krom . Skölj krom noggrant med färskvatten . Torka med mjuk trasa .
2

Applicera krompolish med en mjuk trasa . Gnid krompolish i motorcykelns krom delar . En krompolish djupt rengör krom , avlägsna eventuella tidiga tecken på korrosion .
3

Applicera en kromad vax till krom . Polera krom till ljust ut glans . Chrome vax skyddar metallen genom ett skikt som fungerar som en barriär mot fukt och vatten .
4

Täck motorcykeln när den inte används . Locket skyddar motorcykelns chrome av från miljöförändringar som korroderar krom .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111477.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.