Hur Wrap en motorcykel avgassystem

Omslag till motorcykelns avgassystem med en värmelagrande glasfiber wrap kan förbättra din motorcykel utseende och prestanda med en minimal investering. Ser liknar ett tyg bandage är den isolerande glasfiber bandet lindas runt avgas s header rören för att dölja pinsamma fläckar och märken. Det linda tjänar också till att fånga värme inuti avgasröret, hjälper de förbrukade avgaserna flyta smidigt till ljuddämparens utlopp. Rubrikerna måste tas bort för denna uppgift, vilket gör viss teknisk kompetens obligatoriskt. Räkna med att spendera minst en timme bort, inslagning och installera avgassystemet. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
ammoniak-baserade fönsterputsmedel
Luddfri trasa
Exhaust wrap kit
Rostfria stålband
Avbitare

Visa fler instruktioner
1

Placera avgas lindningsrulle i en hink fylld med rent vatten. Låt wrap i blöt i minst 15 minuter.
2

Lossa ljuddämparens avgaser klämma med en hylsnyckel. Dra ljuddämparen bort av header rören. Avlägsna muttrarna från huvudet rörens flänsar på motorn med en hylsnyckel. Dra header rören ut ur cylindern.
3

Rengör header rören med en ammoniak-baserade fönsterputs spray för att ta bort olja, fett och smuts från rörens yta. Torka header rör med en luddfri trasa.
4

fullgöra en hel sjal runt huvudet röret med avgaserna wrap. Lämna tillräckligt av huvudledningen nedanför wrap att låta ljuddämparen att glida på plats.
5

Slip rostfritt slips stålvajer över det första inslaget lagret. Dra åt buntband för att fästa den inslagna sektionen på plats. Klipp överflödigt material buntband off med avbitare.
6

Linda andra lagret av förpackningsmaterial under det första skiktet. Överlappa den första lindade skiktet av en tredjedel av dess bredd. Fortsätt att linda runt röret, vilket ger en tredjedel av det exponerade föregående lager.
7

Täck den övre änden av huvudledningen med en komplett wraparound av omslagsmaterialet och lämnar tillräckligt med utrymme vid slutet av huvudledningen för eventuella klämmor eller flänsar som kommer att fästa huvudledningen till cylindern.
8

Slip den rostfria slips stålvajer över den slutliga lindade skiktet. Dra åt buntband för att fästa den inslagna sektionen på plats. Klipp överflödigt material buntband off med avbitare.
9

Sätt tillbaka header rören på motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107535.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.