Hur rengör jag & rejet en 2001 Yamaha 650 Förgasare?

Rengöring en förgasare avlägsnar lacker och rester och ser till att den fungerar effektivt. Re-bestyckningen en förgasare genom att installera större jetplan ökar bränsleflödet. Rengöring och åter jetting de dubbla förgasare Mikuni VM på 2001 Yamaha 650 är relativt enkelt, givet att du har erfarenhet av motorcykel förgasare. Beståndet 90mm huvudmunstycke ersätts med delar från en jet kit. Rengöring och ombyggnad kräver renare och en Ombyggnadssatsen. Det är lättare att hålla reda på delarna när du rengör och bestycka varje förgasare individuellt. Ta förgasarna från motorcykeln, placera dem på en arbetsbänk och lägga ut vissa butik trasor. Saker du behöver
Twin förgasare jet kit Sida 2 Mikuni BDS28 återuppbygga satser-metriska verktyg
skruvmejsel
Metal pan
Skyddsglasögon
Spray förgasare renare
Utility borste
Packning sealer
Visa fler instruktioner
Demontering och rengöring
1

Ta bort flottörhuset från botten av förgasaren och spara skål skruvarna. Töm eventuell kvarvarande bensinen ur skålen i verktyget pannan. Ta flottörarmen och twin bränsle flyta ur skålen. Kasta skålen packningen.
2

bort gasvajern skaderegleraren och lås muttern från förgasaren hättan med en metrisk skiftnyckel. Ta av förgasaren motsols för hand. Ta gasreglaget våren gasen kolwentilen och bifogade munstycksnålen montering av förgasaren halsen. Lossa och spara plattan Nålhållaren och kolv ventil. Kasta våren och munstycksnålen.
3

Vänd förgasaren över. Med hjälp av en skruvmejsel, ta bort huvudmunstycket från undersidan av förgasaren med hjälp av skruvmejseln. Kasta huvudmunstycket.
4

Vänd förgasaren upprätt. Ta bort choken, kolv och choke våren från den högra sidan av förgasaren. Lossa och ta bort den pilot-luft skruv och fjäder från den motsatta sidan av förgasaren.
5

Håll förgasaren över en metall pan. Bär dina skyddsglasögon och spraya förgasarkroppen inifrån och ut med spray förgasare renare. Borsta lack inlåning bort med ett verktyg borste och spraya förgasaren igen. Torka renare ut med en trasa.
6

ställ gasreglaget kolwentilen, tvilling flyta, flyta arm och choke komponenterna spaken i metall pan. Spraya dem med förgasare renare och torka varje torrt med en trasa. Rengör förgasaren mössa med sprayar rengöringsmedel och torka den torr. Addera Jetting och Rebuild
7

Installera nya huvuddysan från jet kit till undersidan av förgasarkroppen där den viktigaste jet avlägsnades. Dra åt jet säkert med din skruvmejsel eller en förskjuten metrisk skiftnyckel.
8

Applicera en liten pärla i packningen sealer på den övre kanten av flottörhuset. Placera den nya packningen från Ombyggnadssatsen på skålens kant. Sätt tillbaka twin flottören och flottörarmen in i flottörhuset. Sätt tillbaka skålen till basen av förgasaren med de ursprungliga skruvarna.
9

Återkoppla rengjorda choken, kolv och kväva fjädern på höger sida av förgasaren. Installera den nya pilot-luft skruv och fjäder från Ombyggnadssatsen in i sidan av förgasaren.
10

Montera gasspjället kolwentilen och nya munstycksnålen från jet kit med sparade hållaren platta. Sätt in enheten i förgasaren halsen. Sätt den nya returfjädern från jet kit atop fästplattan i förgasaren halsen.
11

Återkoppla förgasaren medurs för hand. Sätt tillbaka den sparade skaderegleraren gasvajern och lås muttern in i förgasaren locket med metriska skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110934.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.