Hur man tar bort en Clutch Cover Från en GSX-R

Arbeta på din Suzuki GSX-R: s koppling och växellåda kan vara en svår uppgift, särskilt om du inte har någon tidigare teknisk utbildning. Komplicerar frågan är behovet att ta bort kopplingskåpan från höger sida av motorn innan det verkliga arbetet kan börja. Även locket är inte alltför svårt att ta bort, måste ytterligare några steg vidtas förbereda motorcykeln. Räkna med att spendera minst 15 minuter att slutföra denna uppgift. Saker du behöver Kundservice stativ
4 mm insexnyckel
10 och 17 uttag mm
Hylsnyckel
Oljetråg
Visa fler instruktioner
1

Ställ motorcykeln på en tjänst står att stödja den i upprätt läge.
2

Ta bort sidan och nedre kåpor, om så behövs, med hjälp av en 4 mm insexnyckel för att skruva loss kåporna " fästelement. Ta ryttarens sadel, med hjälp av en 4 mm insexnyckel.
3

Avlägsna bulten mellan framsidan av bränsletanken och styret, med 10 mm hylsa. Lyft den främre delen av bränsletanken och stötta upp med stag fäst vid motorcykelns ram. Nå under tanken och dra ur vevaxeln lägesgivare från toppen av motorns kopplingshuset, som identifierats av en triangulär vita kontakten.
4

Skruva oljeavtappnings bulten från botten av motorn, placerad mellan avgasrören, med hjälp av en 17 mm hylsa. Töm motorn oljeförsörjning i ett oljetråg, skruva sedan avloppet bulten på motorn, med hjälp av en 17 mm hylsa.
5

Skruva ur skruvarna ur kopplingskåpan omkrets, med hjälp av en 4 mm insexnyckel . Dra av locket på motorn och kopplingshuset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109861.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.