Hur Wire en Kawasaki ZZR600

Med möjligt undantag för racing mekaniker som tillbringar varje vaken motorcyklar timme byggnad, kräver ledningsdragning en motorcykel hjälp av en service manual. Din Kawasaki ZZR600 har en kabelstam som består av många uppmätta grenar för en specifik layout. När selen är installerat, montera du motorcykeln och ansluta komponenter och tillbehör till ledningar. De grundläggande kretsarna är indelade i två delar: motorns elektriska system och cykelns accessoarer. Du tråd en Kawasaki ZZR600 med installerad motor och kåpor, gas tank, sits, kombiinstrument och borttagna lampor. Saker du behöver
Kawasaki ZZR600 servicemanual
Repair stativ eller blockerar trä
kablage
Nylon slipsar
Visa fler instruktioner
motorkopplingar
1

Stabilisera motorcykeln på en reparation stativ eller på trästavar. Lay kablaget vid sidan av motorcykeln och vända på elsystemet avsnittet i servicehandboken.
2

Titta på innehållsförteckningen i början av det elektriska systemet avsnittet i servicehandboken. Vänd på sidorna i listan för att identifiera de främre, mellersta och bakre delen av selen genom att jämföra kontakterna och kabelfärger till diagrammen och beskrivningar i manualen. Identifiera batterikablarna. Addera 3

Placera den centrala delen av selen ovanpå motorn på området för sadeln. Identifiera de ledningar och kontakter för tändspolen, CDI box, tändningen och bränslepumpen. Dra kontakter till var och en av de särskilda komponenterna.
4

Identifiera de återstående grenen ledningar och kontakter för elstart, kylfläkt och temperatursensor. Dra dessa kablar och kontakter till lämpliga platser.
5

Fäst den mellersta delen av selen till de övre ramrören med nylon band. Upprätta vilken komponent kablar kan fästas på motorcykelns ram och fäst dem med nylon band. Placera batteriet ledningar och kontakter på området i batteriet och fäst trådarna till motorcykelns ram. Anslut inte batteriet leder till batteriet vid denna punkt.
Tillbehör Ledningar
6

Titta på innehållsförteckningen i början av elsystemet avsnitt i servicemanualen. Notera sidorna för ljus och tillbehör ledningar.
7

Identifiera grenen tråd och kontakter för bakljus och bakre blinkers signal. Dra grenen tråden längs den övre ramröret och ställning kontakterna. Fäst grenen tråden till ramröret.
8

Route grenen tråd för kombiinstrumentet och tändningslåset längs den övre ramröret. Placera anslutningarna och fäst grenen vajern med nylon band. Dra grenen tråd och kontaktdon för strålkastare och främre blinkers till framför motorcykeln. Fäst denna gren på ramen bakom ratten headsetet.
9

identifiera och dirigera kablar och kontakter till startkontakten och Blinkersomkopplaren vid styret. Lokalisera strålkastare relä, blinkers relä och broms-strömbrytare. Identifiera och dirigera ledningar och kontakter för varje.
10

Installera motorcykel kåpor, bensintank och sitsen. Följ instruktionerna i servicehandboken och installera elektriska tillbehör och lampor. Anslut tillbehöret trådförbindelser till tillbehör, strömbrytare och lampor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110935.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.