Sportbike Motorspecifikationer

Förstå specifika detaljer eller "specifikationer" i en sportbike hjälper dig att fatta ett beslut om vilken sportbike att köpa. Även specifikationerna kan ge stor kunskap, de också kan vara förvirrande om det inte är klart vad de betyder. De flesta specifikationer se motorns, mätningar och prestanda sportbike. Mätning

Vid prövningen speciell av en sportbike är det troligt att du kommer att se hjulbas, längd bredd höjd markfrigång och sitthöjd. Axelavståndet av en sportbike avser avståndet från centrum av framhjulet till mitten av det bakre hjulet. Längden hänför sig till hela längden av cykeln från den främre största delen till den bakersta delen. Markfrigången syftar på hur långt från marken kroppen av cykeln är. Detta är viktigt för en cyklist att veta innan ridning i ojämn terräng. Sitthöjden syftar helt enkelt på hur högt från marken sätet är. Ofta (men inte alltid) sitsen är justerbar och du kommer att se en rad mätningar för sitthöjd.
Motor Mått

När man diskuterar motorn, specifikationer omfattar vanligtvis cylindrar, ventiler, Borrning och slaglängd. Specifikationen detaljerna i cylindern kommer oftast bara tala antalet cylindrar i motorn. Ofta en sportbike har bara en eller två cylindrar. De ventil specs kommer att berätta hur många bränsle injektionsmissbrukare ventiler är tillgängliga för varje cylinder. Hålet hänvisar till diametern på cylindern och slaglängden syftar på hur långt kolven måste färdas inuti cylindern att fullborda en cykel.
Engine Performance
< p> De prestanda specs för en sportbike kommer att omfatta, hästkrafter vridmoment broms (hk) toppfart och deplacement. Vridmomentet avser vridning motoreffekten. Vridmoment mäts i foot-pounds. Likaså är hästkrafter också mätas i foot-pounds. Toppfarten avser den mest mängd miles per timme sportbike kan få i de bästa förhållanden. Slutligen hänvisar förskjutning till hur mycket luft (mätt i kubikcentimeter eller kubiktum) och gas cylindern (s) kan röra sig på ett visst belopp i rpm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109008.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.