Jämför Harley Davidsons Fat Vs Boy motorcykel. Fat Bob

Harley Davidson gav två mc-modeller "Fat" beteckning, Fat Boy och Fat Bob, Lyssnande tillbaka till motorcykelns tidigare dagar. The Fat Bob är den äldre av de två modellerna. Det introducerades först för 1979 års modell, medan den feta pojken gjorde sin debut 1990. Det finns likheter i deras biffiga styling ledtrådar, men det finns också skillnader mellan de två som inte omedelbart uppfyller ögat. Movie Star

känt för sin ikoniska cruiser styling, är det Fat Boy en Hollywood favorit, Arnold Schwarzenegger red en Fat Boy i "Terminator II" och det var med i filmen The "Wild Hogs". Fat Bob, å andra sidan, har en lång Harley-Davidson arv inspirera sina retro utseende, inklusive sina dubbla strålkastare som påminner om 1929 och 1930 modeller.
modellfamiljer

Klassificeras som en Harley-Davidson Softail, har Fat Boy en "hardtail" utseende, tack vare dess dolda stötdämpare. Inse någon Harley motorcykel i Softail familjen genom sin långa, låg profil. The Fat Bob är en medlem av Dyna familjen med sina dubbla stötdämpare. Aaron Frank av "Motorcyklist" Tidningen kallar det Frank fortsätter med att säga "den Softail linjen var för posers som föredrog polera krom att sätta på miles" bäst-hantering chassi i Motor Companys diverse lineup. ", De Dynas byggdes på riktigt ryttare. "
Motorer

Fat Boy kom ursprungligen utrustad med Twin Cam 88 kubiktum eller 1450 cc motor. För 2007 års modell, åkte Harley-Davidson till Twin Cam 96, 1584 cc motor för alla modeller i Softail, Dyna och Touring familjer. The Fat Boy sport de 96B motormodell, anger att det är stelt monterade och balanseras. Motorn på Fat Bob är gummi monterad.
Styling

Total Motorcykel säger Fat Boy "definieras fettet egen kategori," och "är själva definitionen av en tungviktare motorcykel, levererar en fet stil uttalande och breda bekväma ridning hållning. "The Fat Boy har full främre och bakre stänkskärmar, krom över och under hagelgevär avgassystem med dubbla ljuddämpare, golvbrädor ryttare och en häl-tå shifter. The Fat Bob kommer med dubbla kromade strålkastare, fram-monterade fotkontroller, dra-stil styret och guppade fram och bakskärmar. The Fat Bob avgaser är en "Tommy Gun" två-i-en-till-två med dubbla ljuddämpare.
Specifikationer

Av de två "fett" modeller, Fat Boy vinner biffiga konkurrens, med en torrvikt av 694 pounds till 669.7 pounds av fett Bob. De lager däck på Fat Boy är också lite fetare med en 140/75R17 fram och 200/55R17 i bak jämfört med den främre 130/90B16 och bakre 180/70B16 av Fat Bob. The Fat Boy kanter ut fettet Bob i maximalt vridmoment med 93,7 foot-pounds vid 3.000 rpm, till Fat Bobs 92 foot-pounds av vridmoment vid 3.000 rpm. Trots sin bulk, blir den feta pojken något bättre gas körsträcka, 35 mpg i staden och 54 mpg highway jämfört med Fat Bob 34 mpg city och 53 mpg highway. The Fat Bob är lite billigare. Den 2011 basmodell rekommenderat pris på Fat Bob är $ 14,999, medan den feta pojken har ett rekommenderat pris på $ 15,999 och ett pris på $ 16,374 med en färg alternativ.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111105.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.