Air Vs . Hydrauliska Motorcykel Hissar

Motorcykel hissar är utformade för att göra reparationer mycket lättare genom att motorcykeln till ett mer mekaniskt fördelaktig position . Hydrauliska och luft hissar båda gör ett utmärkt arbete , men fungerar annorlunda i olika situationer . Air Lifts

Luftdrivna hissar och lyftbord kan hantera mer vikt än en enkel hydraulisk lyft , men de är oftast större , och de kräver en komprimerad luft källa till arbete . Dessa hissar fungerar bäst i en butik miljö , där tryckluft är lättillgänglig och golvytan är tillräcklig .
Hydraullyftar

Hydrauliska hissar inte kan hantera vikten att en luft hiss kan och kräver mer arbetskraft för att fungera . Men de är oftast mindre, lättare vikt och enkelt transportera från plats till plats . De kan användas nästan var som helst , eftersom de inte kräver komprimerad luft .
The Bottom Line

Båda typerna av motorcykel lyft utför beundransvärt . Varje passar en annan miljö och situation . Om portabilitet önskas eller tryckluft inte är tillgänglig , kommer en hydraulisk lyft passar bäst dina behov . Om tryckluft finns tillgängligt och tyngre väg cyklar måste lyftas , en luftdriven lyft eller bord kommer bättre uppfylla dina behov .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110303.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.