Hur man gör en motorcykel Cake

Så det din födelsedag och du älskar motorcyklar. Varför inte fira med en choklad eller jordgubb motorcykel kaka? Göra en motorcykel kaka är lika enkelt som att köpa en gjutform motorcykel tårta och piska upp en kaksmet. Varför inte fira din födelsedag blåser ut ljusen på din motorcykel tårta? Saker du behöver
Motorcykel kakform
kaksmet
Ägg
Skål
Spoon
Ugn
Timer
Visa fler instruktioner
Gör en Motorcykel Cake
1

Hitta en butik motorcykel leverans, helst en som säljer vad som helst. Några av de Harley Davidson hobby butiker säljer en mängd olika typer av souvenir artiklar. Du kan hitta den perfekta formen motorcykeln tårta i denna typ av butik.
2

Köp en kakmix på din lokala marknad. Läs instruktionerna på baksidan av lådan för att avgöra om du behöver några ytterligare ingredienser. Vissa kakmix är kompletta och vissa kräver ett par ägg.
3

Värm ugnen till den föreslagna temperaturen på kakmix rutan. Följ anvisningarna på förpackningen för att förbereda din kakmix ordentligt.
4

Fett och mjöl ditt pan motorcykel kaka så kakmix inte fastnar under gräddningen. Eller om du har tur, kommer din panna redan vara belagda med en non-stick yta.
5

Häll smeten kakmix in motorcykeln mögel. Inte överfylla eller din kakmix kan stiga upp över toppen och spill under gräddningen. Ställ din timer till den föreslagna gräddningstiden på baksidan av kakmix rutan.
6

Ta kastrullen motorcykeln kakan ur ugnen när du bakar är klar. Ställ den åt sidan för att svalna. När kakan har svalnat, motorcykeln kakan frost med glasyr på ditt val.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106189.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.