Hur man tar bort Choke kabel på en motorcykel

Att veta hur man byter grenröret på din motorcykel kan du spara tid, pengar och besvär för att ta den till en professionell motorcykel mekaniker. Plus att det ger dig chansen att bli mer bekant med din cykel och lära sig om motorn. Instruktioner
1

Säkra motorcykeln på en hiss eller motorcykel jack. Du kan göra arbetet med den på ett stativ, men motorcykeln inte kommer att vara stabil. Samma sak med den bärbara jack. I fråga om att hissen, se till att cykeln är fastspänd ner korrekt. Vinyl banden är den mest föredragna eftersom de inte ska töja på cykeln.
2

Lokalisera chokevajern. Choken själv är en knopp beläget intill motorn. Det används för att hjälpa till att starta och hålla cykeln går. Det finns en kabel som går från choken på förgasaren. Detta måste kopplas bort för att serva förgasaren och byt grenröret.
3

Använd en 11/16 skiftnyckel för att lossa muttern i änden av chokevajern. När du bryter det loss, kan du använda fingrarna för att lossa den helt och ta bort den. Detta behöver inte göras från kväva sig själv, men hänga sladden ur vägen medan du fortsätter med ditt projekt.
4

Dra kabeln noga när du installerar, eftersom du don ' t vill få chokevajern för hårt. Detta kan leda till att choken inte fungerar korrekt, vilket resulterar i fel på andra komponenter i din motorcykel motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106179.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.